Categorieën
Beauty Nieuws

M.A.C. Viva Glam Lady Gaga

Elk jaar brengt MAC in de Viva Glam collectie een nieuwe lipstick uit, waarvan de gehele de opbrengst naar het MAC Aids Fund (www.macaidsfund.org) gaat. Niemand minder dan Cyndi Lauper en Lady Gaga hebben zich aan de meest recente Viva Glam collectie verbonden en brachten vorig jaar beide een exclusieve lipstick uit. Dit jaar verschijnt er wederom een Viva Glam Lady Gaga lipstick én lipglass, die deze keer een stuk minder opvallend zijn dan de eerste.

De Cyndi Mid-tone Dirty coral lipstick van Cindy Lauper was licht koraalachtig rood en de Light Blue Pink van Lady Gaga Barbie-roze, waar later ook nog een lipglass van verscheen. De rode kleur hoort wel een beetje bij het eighties punky imago en leeftijd van Cyndi Lauper en de knalroze kleur is natuurlijk helemaal jong, hip en Gaga. De Viva Glam lipsticks staan bekend om de zwart met rode verpakking en zijn allemaal voorzien van de handtekening van beide dames.

De nieuwe Lady Gaga Viva Glam lipstick met de naam Light Warm Beige is zoals gezegd wat minder uitbundig en heeft een mooie neutrale nude-achtige tint. Ook is er weer een bijbehorende lipglass bij verschenen, die de naam Light Neutral Pinked Beige draagt.

€ 17,50

€ 17,50

De nieuwe Lady Gaga lipstick & lipglass zullen vanaf maart 2011 voor beperkte tijd verkrijgbaar zijn bij de MAC stores en counters.
Voor de verkooppunten zie www.maccosmetics.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.