Categorieën
Beauty Make-up

MAC ‘Heavenly Creatures’ Solar Ray Mineralize Blush

Lang niet alle limited edition collecties die het prachtige merk MAC uitbrengt spreken me aan, per jaar zijn er denk ik maar een stuk of twee à drie waarvan ik echt denk: wauw, daar MOET ik iets van hebben. Eén daarvan is zeker de Heavenly Creatures collectie die deze maand in de MAC Stores ligt. Heavenly Creatures bestaat uit een aantal Mineralize Eye Shadows, Mineralize Skinfinishes, Mineralize Blushes, lipsticks, lipglosses, een mascara en een aantal huidverzorgingsproducten en kwasten en ik ben helemaal gelukkig dat ik één van de gorgeous blushes, de Solar Ray, in mijn bezit heb!

De blushes deden mijn beautyhartje sneller kloppen vanaf het moment dat ik ze zag in het persbericht, want wauw wauw wauw wát een beauties. Alle blushes bestaan uit een combi van twee kleurtjes en hebben de volgende namen: Ring of Saturn (terracotta and gold mélange), Solar Ray (peach and gold mélange), Stratus (amethyst and golden brown mélange) en Supernova  (magenta and burnished gold mélange).

Ik kan echt úren kijken naar het prachtige motiefje en de schitterende kleurtjes van deze Solar Ray blush, het is werkelijk een lust voor het oog. Behalve prachtige kleurtjes en een mooie, subtiele glans zijn er in de blush ook een heleboel mini goudkleurige shimmertjes te ontdekken.

Wat me wel meteen opviel is dat de blush wat aan de korrelige kant is, je kwast even aftikken voor aanbrengen is dus wel een must. Als je de kleurtjes afzonderlijk van elkaar swatcht zie je een supermooie lichtroze en een gouden tint en wanneer je in één keer met je vinger door de blush zwiept krijg je een mooi peachy kleurtje.

Als je de blush zo bekijkt lijkt de roze kleur misschien best heftig, maar op je wangen zie je daar eigenlijk bijna niets van terug. Als je de blush opbrengt krijg je een mooi, peachy tintje met een gouden glans en heel veel shimmertjes. Wat ik persoonlijk heel prettig vind is dat hij niet meteen een enorme bonk kleur geeft zodat je ‘m mooi op kunt bouwen.

De MAC Heavenly Creatures Solar Ray Mineralize Blush is voor € 22,50 verkrijgbaar bij de MAC Pro Store in Amsterdam, bij de filialen van De Bijenkorf in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam en via de online shop van De Bijenkorf

Q: Heb jij al iets gescoord uit de prachtige Heavenly Creatures collectie of staat er nog iets op je wishlist?

12 reacties op “MAC ‘Heavenly Creatures’ Solar Ray Mineralize Blush”

Prachtig product! Vandaag kon ik het niet meer langer volhouden en ben ik bezweken voor de Center of the Universe MSF en Ring of Saturn blush. Ik heb ze online besteld en moet ze dus nog binnen krijgen.

Zeker mooi!
trouwens, je kan de blush ook op de maccosmetics site bestellen, die is sinds een paar maanden online (even als aanmerking waar je de blush nog meer kunt kopen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.