Categorieën
Beauty Make-up

Catrice ‘Coolibri’ Eye Shadow Pen – 01 Precious Nectar en 02 Birds Flying High

Eigenlijk, eigenlijk was het de bedoeling dat ik het wat betreft de Catrice Coolibri collectie zou laten bij de nagellakjes, de lippenbalsem en een paar lipglossjes, maar toen twee van de Eye Shadow Pennen me tijdens een Kruidvat bezoekje weer zó verleidelijk stonden aan te kijken móest ik ze gewoon meenemen!

Oogschaduw in penvorm is iets waar ik eigenlijk niet zo heel dol op ben maar soms moet je wel eens wat proberen, toch? Catrice komt met 4 Coolibri oogschaduwpennen ( 01 Precious Nectar, 02 Birds Flying High, 03 Virgin Forest en 04 Exotica) die een crèmige en langhoudende textuur en goed gepigmenteerde kleuren moeten hebben. De pennen hebben allemaal een lichte metallic glans die weer verwijst naar de kleurrijke veren van het kolibrie vogeltje die je in het zonlicht zo mooi tegemoet shinen.

Ik heb gekozen voor de blauwe en gouden oogschaduws, de andere twee die een oranje en smaragdgroen kleurtje hebben zijn ook prachtig maar spraken me toch iets minder aan.

Vooral aan de blauwe kun je al wel zien dat de oogschaduws heel creamy en zacht zijn en echt, ze geven werkelijk práchtige kleuren af. De 01 Precious Nectar is heel mooi lichtgoud en de blauwe kleur van de 02 Birds Flying High knált echt van je huid af! Ook met de houdbaarheid zit het wel goed; je kunt vegen en boenen wat je wilt maar de oogschaduws zijn as steady as a rock!

Serieus, ik had niet gedacht dat ik ooit nog eens een soort fan van oogschaduw in penvorm zou worden, maar deze van Catrice zijn wel echt heel erg leuk, mooi en fijn in gebruik!

De Catrice Coolibri Eye Shadow pennen zijn nog tot en met half augustus voor € 3,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van oogschaduw in penvorm? Gebruik je het wel eens of helemaal nooit?

18 reacties op “Catrice ‘Coolibri’ Eye Shadow Pen – 01 Precious Nectar en 02 Birds Flying High”

Woehh beiden hele mooie kleurtjes! Als ik een oogschaduwpen gebruik, dan is het meestal als basis, omdat ik nogal vettige oogleden heb. Ik ben ook wel benieuwd naar die smaragdgroene! Binnenkort even een kijkje nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.