Categorieën
Beauty

LOVE Beautybox

Love is in the air! Februari is de maand van de liefde. Dan mag het inmiddels wel maart zijn, maar die vlinders in onze buik nemen we gewoon mee de lente in. En met de liefde in de lucht, kan ons lijf ook wel een portie liefde gebruiken. De Beautybox van de maand februari stond dan ook helemaal in het teken van liefde en romances om aan deze behoeften te kunnen voldoen.

BB1

BB9
Even gluren naar de inhoud van de LOVE Beautybox.

THIERRY MUGLER ANGEL EAU DE PARFUM

prijs full size versie €73,50 voor 25 ml

BB2
Whaa het lievelingsgeurtje van heel erg veel vrouwen, Angel van Thierry Mugler, piept uit de box. Een lege verpakking? Schrik niet, deze kun je tot 31 maart kosteloos laten vullen bij ICI PARIS XL. Zodra je bij ICI PARIS XL het woord ‘Beautybox laat vallen weten ze direct wat je bedoelt en zullen ze het flesje vullen met 5 ml eua de parfum. De verpakking is refillable, waarmee er 383 ton afval per jaar bespaard wordt. Wat een briljant idee!

PUPA MILANO NAIL LASTING COLOR NAILPOLISH

prijs €6,50

BB6

BB5

Het doet bijna pijn aan je ogen zo fel roze is deze nagellak. Een heerlijke knalkleur en roze (oké, vooruit, eigenlijk is het rood) is natuurlijk de kleur van de liefde.

LOOKX EYELINER EXCLUSIVE GREEN

prijs €17,65

BB4

BB3

Door de zachte punt is de eyeliner op verschillende manieren aan te brengen. Zwoel, zwoeler, zwoelst. Verleid, strik en verslind.

ANATOMICALS NEVER LOSE YOUR CHERRY’ CHERRY LIP BALM

prijs €3,95

BB7

Geen gekus zonder zwoele lippen. De mierzoete kersengeur en de subtiele tint van deze lip balm vragen erom om gekust te worden.

ANATOMICALS YOU NEED A BLOOMING SHOWER

prijs €5,75
BB8
Stinkend op date, daar wordt niemand gelukkiger van. So you need a blooming shower! Zodat je neus alleen nog maar roosjes ruikt.

Als je nu denkt: JA! ik wil ook iedere maand zo’n mooie box ontvangen, ga dan even naar de website van Beautybox en meld je aan!

Q: Wat vind jij van de LOVE Beautybox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.