Categorieën
Celebs Film, tv en muziek Showbizz

Nieuw acteertalent: Vivienne Jolie-Pitt

Je kunt het je waarschijnlijk nauwelijks voorstellen: de hele kinderbrigade van de familie Jolie-Pitt, was bang voor hun eigen moeder, de altijd lieftallige Angeline Jolie. Behalve dochter Vivienne, zij was niet bang en dat leverde haar een rol op in de nieuwe film van Angeline Jolie: Maleficent.

jolie

Bijna de hele familie Jolie-Pit komt voorbij in de nieuwe Disney-film Maleficent. Het begon bij één familielid. Angelina werd gecast voor de rol van de slechterik uit de nieuwe variant van het wereldberoemde sprookje Doornroosje. Het was meer noodzaak dan wat anders om hun dochter Vivienne in te schakelen voor een rolletje in de film, omdat zij het enige kind was dat niet bang was voor haar eigen moeder. De andere kids op de set deden het zowat in hun broek bij het zien van de eng opgemaakte Angeline. Dat is ook niet heel vreemd, gezien de hoorns en de enorme klauwen die bij haar outfit hoorden. Dat ziet er nou niet bepaald zachtaardig uit. Voor de film hadden ze wel een kind nodig die in de buurt van Angelina Jolie wilde zijn en niet bang voor haar was. Hun dochter leek daarom een voor de hand liggende keuze.

Het is soms best even pittig als actrice. Zeker als je eigen kinderen bang voor je zijn. De andere kinderen van Angelina waren namelijk hartstikke bang voor hun moeder. Zo vertelt Angelina aan Entertainment Weekly: “Toen Pax me voor de eerste keer zag, rende hij ontdaan weg. Ik dacht dat hij een grapje maakte, dus ik deed net alsof ik hem achtervolgde, totdat ik hem huilend aantrof.” Arme Pax. “In zijn bijzijn moest ik stukjes van mijn make-up verwijderen, om hem te laten zien dat het allemaal nep was en niks om zich zorgen over te maken. Er gaan geruchten dat de andere kids later ook een rolletje in de film hebben gekregen, nadat ze niet meer bang waren voor hun eigen moeder.

Nu zal je ongetwijfeld denken dat er een nieuw acteurtjes en actricetjes zijn ontstaan. Maar dat is niet het geval. Achter dit hele tafareel gaat niks anders schuil dan noodzaak. Hoewel mama het natuurlijk ontzettend leuk vond om samen te werken met haar kinderen. De kids zijn wel vaker op de set aanwezig tijdens de opnames van hun films, maar dat is gewoon voor de gezelligheid.

Q: Vind je dit de juiste oplossing, of had je liever gezien dat ze haar kinderen uit het filmwereldje had gehouden?

Bron: Vogue
Beeld: Instagram

Één reactie op “Nieuw acteertalent: Vivienne Jolie-Pitt”

Hopelijk gaan dat niet zo uit de hand lopen als bij de koters van Will Smith met als dieptepunt die door hun geproduceerde film waarin die zoon nog eens extra opgevoerd werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.