Categorieën
Beauty Make-up

L’Oréal Miss Manga Mega Volume mascara

De ene nieuwe fijne mascara is nog niet op of de volgende dient zich alweer aan, wat een luxe! De laatste paar maanden zijn er voornamelijk mascara’s van Max Factor in mijn everydaybakje te vinden, maar omdat ik altijd graag nieuwe exemplaren blijf proberen heb ik deze heel even aan de kant gelegd voor de nieuwe L’Oréal Miss Manga Mega Volume mascara!

Manga, manga, wat is dat ook alweer? Manga is een typisch Japanse strip waarin de meisjes allemaal van die jaloersmakende wimpers en een supergrote oogopslag hebben. Je raadt het al: de Miss Manga mascara van L’Oréal moet zorgen voor het manga-effect, oftewel: mega volumineuze onder- en bovenwimpers!

Het geheim van de Miss Manga mascara is volgens L’Oréal het flexibele 360 graden borsteltje dat je wimpers maar liefst 15 keer meer volume moet geven.

Oeh, het was wel even wennen dit borsteltje. Doordat er in het midden een kniekje zit voelt het geheel een beetje slapjes aan, maar tijdens het opbrengen blijk je daar uiteindelijk maar heel weinig hinder van te hebben. Waar je met deze mascara even voor moet oppassen zijn klontjes, er moet echt niet teveel mascara aan het borsteltje zitten.

Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien zorgt de mascara voor intens zwarte, mooi lange en volumineuze wimpers maar ook zie je waarschijnlijk al wel dat klontgevaar op de loer ligt.

Als je even rustig de tijd neemt om de mascara goed op te brengen en eventueel een wimperkammetje bij de hand houdt geeft het helemaal geen verkeerd resultaat!

De L’Oréal Miss Manga Mega Volume mascara is voor € 14,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze mascara?

25 reacties op “L’Oréal Miss Manga Mega Volume mascara”

Ik heb deze gekocht, getest en weg gegeven. Hij irriteert verschrikkelijk. Zo erg dat ik hem er zo snel mogelijk weer van af gehaald heb. En dat terwijl ik nooit ergens last van heb.
Geen aanrader bij gevoelige ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.