Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation

Wat de boer(in) niet kent dat eet ze niet, nou dat gezegde is regelmatig op mij van toepassing. Qua eten (sushi, oesters, mosselen proberen? Hell no!) maar soms ook een beetje qua make-up. Tot voor korte kende ik alleen maar vloeibare foundation en dacht ik dat compact foundation niets voor mij zou zijn. Tja, tot je het gewoon eens probeert en erachter komt dat het helemaal zo gek niet is…!

Max Factor zegt over haar Miracle Touch Liquid Illusion Foundation: ‘Max Factor’s nieuwste en meest innovatieve foundation zal je opmaakroutine voor altijd veranderen. Zijn unieke lichtgewicht formule die van vast naar vloeibaar verandert bij aanraking met je huid, maakt de traditionele combinatie van concealer, foundation en poeder overbodig. Met één handeling creëer je nu de perfecte basis. Het resultaat is een frisse en vlekkeloos gladde teint voor de ultieme finish’.

De Miracle Touch Liquid Illusion Foundation komt in een rond potje dat bestaat uit twee delen: in het bovenste glazen gedeelte vind je de foundation (11,5 gr) en het onderste zwarte gedeelte kun je openklappen en daaruit komt een wit sponsje tevoorschijn waarmee je de foundation kunt aanbrengen.

De Miracle Touch Liquid Illusion Foundation is verkrijgbaar in de kleuren 45 Warm Almond, 65 Rose Beige, 70 Natural en 75 Golden.

De foundation voelt eerst wat stug maar zodra het in aanraking komt met (de warmte van) je huid wordt deze lekker zacht en wat meer vloeibaar. Een dergelijke foundation laat zich, vind ik, het mooiste aanbrengen met een blending sponge, daarmee krijg je een mooi gelijkmatig en niet te pannenkoek-achtig resultaat. De foundation geeft uiteindelijk een goede dekking en een mooie natuurlijke finish en – thank God – ik heb er geen pukkels of andere narigheid van gekregen.

Als je de foundation na aanbrengst nog even goed afpoedert haal je het teveel aan glans weg en heb je een hele mooie basis.

De Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation is voor € 15,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze foundation? Wat gebruik je zelf het liefste: vloeibare of vaste creamy foundation?

17 reacties op “Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation”

Ik vind m wel mooi alleen voor mezelf vind ik m iets te dekkend denk ik.
Volg je mij al? Morgen heb ik een winactie waarbij je een roségouden armband van €50 kunt winnen. Kijk even als het je wat lijkt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.