Categorieën
Beauty Make-up

L’Oréal Glam Bronze Bronzing Powder

Wanneer je in de zomer nog een beetje een bleek wintergezichtje hebt is bronzing poeder natuurlijk een uitkomst. Een beetje ervan op je gezicht geeft je een lekker zongebruind tintje. Bijna alle merken hebben wel een bronzing poeder in hun assortiment en zo ook L’Oréal. Deze zomer komen ze met een nieuwe: de Glam Bronze bronzing powder, die je behalve van een lekker bruin tintje ook van een mooie sexy glow voorziet.

De bronzing poeder heeft voluit Glam Bronze Trio Eclat Soleil Sun Radiance Trio en is er in twee soorten: ééntje voor blondines en ééntje voor brunettes. Aangezien ik een rasechte brunette ben heb ik de 202 Brunettes. Het ronde  compacte doosje maakt een lekkere luxe indruk met de glimmende bronzen letters en het glimmende bronzen randje en is in het midden transparant waardoor de poeder zichtbaar is.
Op het doosje zelf staat aangegeven of je de Blondines of Brunettes variant hebt en daarbij zit er ook nog een stickertje op waarbij 201 voor de blondine en 202 voor de brunette variant staat. Om het doosje te openen moet je dit stickertje even verwijderen.

Op de achterkant van het doosje vind je in een aantal talen een korte omschrijving van het product en tevens staat hier vermeld dat het doosje 11 gram poeder bevat en dat het parfumvrij is.

Wanneer je het doosje opent zie je drie kleuren poeder dat er met lange diagonaal lijnen in is gedrukt en hierdoor veel weg heeft van een schelp, wat wel toepasselijk is bij dit zomerse product.

Het doosje heeft behalve bronzing poeder nog meer te bieden, want als je het rondje met de poeder omhoog doet zit aan de andere kant een spiegeltje en in het onderste laagje een kwastje om de poeder mee aan te brengen. Zo bestaat het doosje dus eigenlijk uit 3 lagen.

Het is leuk dat ze het kleine zachte kwastje erbij hebben gedaan, maar deze is niet echt heel handig om de poeder mee aan te brengen. Wanneer je onderweg even je gezicht wil bijwerken is het op zich wel te doen, maar in het dagelijks gebruik doe ik het toch liever met een kwast of met mijn handen.
Dan de poeder zelf, die zit er vanuit het doosje in ieder geval veelbelovend uit. Het kleurtje helemaal bovenaan lijkt zo op het eerste gezicht een beetje zalmroze, de middelste oogt als een lichte bronzen kleur en de onderste als een donkere bronzen kleur. Alle poeders hebben een mooie glans en een klein shimmertje over zich.

Dan ben je inmiddels vast wel heel benieuwd naar de swatches van de poeders. Om te beginnen voelen alle poeders heel zacht aan, echt heel fijn. De poeders zijn stuk voor stuk prima gepigmenteerd, er komt met één veegje direct veel kleur vanaf. Op onderstaande swatch zie je alle kleurtjes apart en zoals je ziet hebben ze allemaal een mooie glanzende finish. Waar de lichtste kleur poeder in het doosje zalmroze lijkt is hij op de huid toch meer oranje van kleur.

Daarna heb ik alle kleurtjes door elkaar gemengd waarvan je op onderstaande swatch het resultaat ziet.

Doordat het doosje 3 verschillende kleuren poeder bevat zit er voor zowel een lichte als een donkere huidskleur wel een geschikte tint bij. Naast dat het zorgt voor een mooie zomerse glow is de poeder meteen ook een highlighter, waar vooral de lichtste kleur heel geschikt voor is. Dan toch een klein nadeeltje aan dit fijne product is de prijs van maar liefst € 12,49. Natuurlijk krijg je daar een mooi doosje en behalve poeder ook een spiegeltje en een kwastje voor, maar toch vind ik het veel geld.

By Sjanty vindt dit product:

De L’Oréal Glam Bronze bronzing poeder is voor € 12,49 verkrijgbaar bij alle drogisterijen.

6 reacties op “L’Oréal Glam Bronze Bronzing Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.