Categorieën
Beauty Make-up

L’Oréal Color Riche lipstick

Al vanaf 1992 heeft L’Oréal de Color Riche lipsticks in haar assortiment, wat dus inmiddels met recht klassiekers zijn te noemen. Bijna 20 jaar geleden was deze lipstick behoorlijk revolutionair te noemen vanwege de sterke kleurpigmentatie en het feit dat ze de lippen ook meteen verzorgden. Nu komt L’Oréal ter aanvulling op het Color Riche assortiment met 3 nieuwe kleurtjes, speciaal geselecteerd voor iedere haarkleur.

De Color Riche lipsticks bestaan uit een unieke combinatie van Omega 3 en vitamine E die je lippen beschermen, hydrateren en lekker zacht maken. De make-up experts van L’Oreal Paris hebben voor deze lipstick de zuiverste en fijnste kleurpigmenten gebruikt wat de Color Riche heel glanzend en intens kleurrijk maakt.

De nieuwe kleurtjes hebben de namen 373 Magnetic Coral, 288 Intense Fuchsia en 377 Perfect Red meegekregen waarbij de 373 Magnetic Coral is bedoeld voor de blonde, de 288 Intense Fuchsia voor de donkerblonde en de 377 Perfect Red voor de donkerharige dames. Stiekem trek ik me niet zo heel veel van dat hele idee met die haarkleuren aan, want je moet natuurlijk gewoon lekker de kleur kiezen die jij zelf mooi vindt en natuurlijk is het sowieso niet per definitie afhankelijk van je haarkleur wat je staat of niet. Het is dan ook niet voor niets dat ik lekker tegen de draad in de 373 Magnetic Coral voor de blonde dames probeerde. Behalve met een sticker op de onderkant met de naam en het nummer van de lipstick staat het nummer ook nog eens op de zijkant van de dop vermeld.

De Color Riche lipsticks komen in een vrij strakke en simpele lichtgouden huls met op het bovenste gedeelte een sticker waarop staat of het de blond, donkerblond of brunette variant is. De dop van de lipstick loopt iets schuin af en heeft aan de achterkant een kleine inkeping zodat hij goed sluit en er in je tas niet ineens afschiet. Bij het openen van de lipstick zie je dat de huls waar de stick zelf in zit iets donkerder goud is, wat zo alles bij elkaar een mooie chique indruk geeft. De kleur van de lipstick zelf is prachtig koraaloranje, wauw!

In de stick zelf staat het L’Oréal Paris logo gedrukt wat een lipstick toch altijd net een extra luxe gevoel geeft. De lipstick loopt aan het uiteinde vrij puntig af en heeft een vrij klein oppervlak om je lippen mee te stiften.

Ik was na het zien van deze kleur wel heel benieuwd hoe hij er op mijn huid uit zou zien en hoe hij in gebruik zou zijn. L’Oréal heeft niets teveel gezegd want de lipstick is heerlijk zacht, heel romig en geeft een enorme hoeveelheid kleur af.

Dat de lipstick een niet al te groot oppervlak heeft om aan te brengen is met zo’n knalkleur op zich wel handig, want eventuele uitschieters zijn dan iets minder groot en wat makkelijker te verwijderen. Ik vind het altijd echt een voordeel als een lipstick lekker romig is, dat ziet er altijd mooi uit en doet je lippen heerlijk aanvoelen. Een heel klein nadeeltje is dat de lipstick een nogal aanwezige, beetje zeepachtige geur heeft die ik zelf niet heel lekker vind, maar dat zal misschien ook per persoon weer verschillen. Gelukkig is de geur als je de lipstick eenmaal hebt aangebracht op je lippen zelf niet heel aanwezig meer.

Het is eigenlijk schandalig dat ik van mijn leven nog nooit een Color Riche lipsick heb gebruikt, want ze zijn echt heel erg fijn en hebben prachtige kleuren. Daarnaast blijft deze lipstick ook een behoorlijke tijd bijna ongeroerd zitten, want na wat drinken zit hij nog steeds goed op mijn lippen. Toch ga ik ook weer even krenterig zijn want € 14,50 voor een lipstick, oef..  Aan de andere kant heb je dan wel een echt goede, klassieke lipstick in je verzameling.

By Sjanty vindt dit product:

De L’Oréal Color Riche lipstick is voor € 14,49 verkrijgbaar bij de drogist.

8 reacties op “L’Oréal Color Riche lipstick”

Mooie lipsticks, rood staat mij jammer genoeg niet. Ik wil graag die licht roze van de reclame, bij Doutzen staat ie mooi. Weet alleen het nummer niet..

Ik wil zo graag weten welk nummer die licht roze lippenstift heeft uit de reclame met Doutzen. Die is echt prachtig! Weet jij al hoe die heet Kelly? Ik heb heel internet afgestruind maar geen succes helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.