Categorieën
Beauty Nieuws

Ga met NYC (New York Color) naar New York City!

Leuk nieuws, want het nieuwe budgetmerk New York Color geeft jou de kans naar New York te gaan!
Wat je hiervoor moet doen? Even verder lezen!

Op zaterdag 4 juni heb je tussen 11.00 en 16.00 uur in een Kruidvat filiaal in Apeldoorn, Breda en Rotterdam de kans om je professioneel te laten opmaken én op de foto te gaan. In ieder van deze filialen staat een heel team visagisten van het NYC make-up team klaar om je prachtig op te maken en daarna zul je gefotografeerd worden op een echte NYC catwalk. Naast deze op zich al leuke ervaring maak je hiermee ook nog eens kans op een reis voor 2 personen naar het paradijs voor beauty- en fashionista’s: New York City!
Wanneer jij de gelukkige winnares bent verblijf je 3 nachten in een 4-sterren hotel in the Big City, inclusief ontbijt.
Je moet er wel een beetje snel bij zijn, want per filiaal kunnen er maximaal 300 meisjes op de foto worden gezet!

Ga je liever niet op de foto en sla je dit gedeelte liever over is dat natuurlijk geen probleem en zijn de NYC visagisten maar wat graag bereid je te adviseren en te voorzien van de beste tips & tricks voor de ultieme NYC look.

Mocht je wel heel graag kans willen maken op de trip naar the Big Apple, maar kun je die dag helaas niet naar één van de Kruidvat filialen komen? Geen probleem, dan kun je gewoon thuis een foto van jezelf in New York streetstyle maken en deze vervolgens mailen naar nyc@shotbymodels.com Je kunt jouw inzending insturen tot en met zondag 5 juni 2011.

De winnares zal op maandag 13 juni bekend worden gemaakt via www.shotbymodels.com/kruidvat

Dit zijn de filialen in Apeldoorn, Breda en Rotterdam waar je terecht kunt voor gratis NYC make-up advies en een fotoshoot:

Apeldoorn
Hoofdstraat 52-54
7311 KD

Breda
Eindstraat 9-11
4811 KK

Rotterdam
Poolsterstraat 46
3067 LX
(naast AH XL in winkelcentrum Alexandrium)

Dus meiden, trek je hipste NYC streetstyle outfit uit de kast en kom zaterdag 4 juni tussen 11.00 en 16.00 uur naar één van bovenstaande Kruidvat filialen!

Lees hier ook even alle actievoorwaarden.

6 reacties op “Ga met NYC (New York Color) naar New York City!”

Alexandrium is voor mij heel dichtbij en ik heb die avond een feestje. Misschien kan ik iemand meekrijgen zodat we ons op laten maken voor dat feest ^.^ Heb ik meteen een geslaagde party look!

Ja hoor wie woont er wel weer op anderhalf uur rijden van Apeldoorn 😛 Ik. Breda en Rotterdam zijn al helemaal niet te doen. Ik ga denk ik een foto insturen 😉 Thanks voor de tip !:)

Dit is helaas allemaal veel te ver weg voor mij. Minstens 2 à 2,5 uur met de trein! Ik ga even kijken of ik nog wat leuks kan bedenken om zelf in te sturen. Toch een misgelopen kans om niet mee te doen ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.