Categorieƫn
Beauty Make-up

Look met Miss Sporty Cat’s Eyes palette(s)

Gisterochtend liet ik jullie een paar hele mooi nieuwe oogschaduws van het merk Miss Sporty zien: de Cat’s Eyes palettes. Het bleek dat jullie hierover net zo enthousiast zijn als ik want het artikel kreeg veel leuke maar tegelijkertijd ook enigszins verbaasde reacties over de goede kwaliteit ervan. Daarom heb ik vandaag een look voor jullie die ik voor het overgrote deel maakte met de 004 Mineral Earth variant, maar ook heb ik hiervoor een beetje gebruik gemaakt van de 005 Pastel Passion.

Voor deze look heb ik gebruikt:

Too Faced Shadow Insurance
Miss Sporty Cat’s Eyes 004 Mineral Earth palette
Miss Sporty 005 Pastel Passion palette
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer
Zoeva Graphic Eyes Liner in Nyx (zwart)
Essence Get BIG! Lashes Volume Curl mascara

Natuurlijk ben ik begonnen met het aanbrengen van een laagje oogschaduwbasis op mijn ogen. Vervolgens heb ik een platte oogschaduwkwast (Zoeva #232) in de meest lichtbruine kleur (2) van het 004 Mineral Earth palette gedipt en dit aangebracht in de binnenste ooghoeken en ook iets aan de onderkant. Het middelste gedeelte van mijn ooglid heb ik ingekleurd met oogschaduw nummer 3 en de buitenste ooghoek met de meest donkere bruin (4).

De meest donkerbruine oogschaduw heb ik behalve in mijn buitenste ooghoek ook wat in mijn crease aangebracht en dit omhooggeblend. Voor een beetje extra diepte en pit heb ik ook het 005 Pastel Passion paletje erbijgepakt en de zwarte oogschaduw (5) gebruikt voor in mijn buitenste ooghoek. Ik heb hier echt maar een heel klein beetje van aangebracht, het is slechts voor een kleine touch en heb het daarom ook goed geblend.

Als laatste heb ik op mijn wenkbrauwbot heel licht een beetje van de highlightoogschaduw (1) uit het 004 Mineral Earth paletje gedipt. Normaal gesproken gebruik ik liever een wat meer matte highlightoogschaduw, maar omdat alle oogschaduws in deze look een glanzende finish hebben staat het juist wel mooi. Onder mijn ogen heb ik een heel dun kwastje (Zoeva #235) in de donkerbruine oogschaduw (4) gedipt en hiermee een lijntje gezet. Voor mijn wimpers heb ik de nieuwe Essence Get BIG! Lashes Volume Curl mascara gebruikt, die ik echt heel fijn vind!

Ik heb de look op drie verschillende manier afgemaakt. De eerste hieronder is zonder zwart oogpotlood en alleen met de oogschaduws uit het palette, vrij neutraal dus.

Voor de volgende variant heb ik op mijn waterlijn met de Zoeva Graphic Eyes Liner (Nyx) een zwart lijntje gezet.

De laatste variant is de meest donkere en heftige, hierbij heb ik ook mijn bovenste ooglid met de zwarte oogschaduw uit het 005 Pastel Passion een zwart lijntje gegeven en mijn bovenste waterlijn ingekleurd met de Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer.

Je kunt de look dus zo neutraal en heftig maken als je zelf wilt. Bij van dit soort mooie aardetinten draag ik graag de Catrice Defining Duo Blush in 040 Chocolate Cream. Bij deze look draag ik op mijn lippen de Essence Marble Mania lipgloss in 03 Pink Twister.

Q: Wat vind jij van de look? Heb je inmiddels misschien zelf al zo’n mooi Cat’s Eyes paletje aangeschaft?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Look met Miss Sporty Cat’s Eyes palette(s)”

Mooie look! Toch weer eens gaan shoppen. Hoe vervelend dat ook is… šŸ˜€
Zou alleen graag eens een neutrale/nude look bij je willen zien.
Ze zijn altijd vrij donker heb ik het idee… (totaal geen kritiek maar meer nieuwsgierigheid)
Of komt het door de belichting dat dat zo lijkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.