Categorieën
Lifestyle

IKEA lanceert grootste outdoor collectie tot nu toe!

Advertorial  Behalve dat IKEA superleuke meubelen en accessoires voor in huis heeft is deze Zweedse gigant ook the place to be voor de inrichting van je tuin of balkon. Dit voorjaar lanceert IKEA namelijk een duurzame en betaalbare outdoor collectie die helemaal is aangepast op het nogal, laten we zeggen, onberekenbare Nederlandse weer. Alle meubelen zijn namelijk bestand tegen regen, wind, kou en zon en zorgen dat je het hele jaar optimaal van je balkon of tuin kunt genieten!

De nieuwe outdoor collectie van IKEA is uitgebreid met nieuwe stijlen en materialen, geschikt voor zowel binnen als buiten en ook zijn de meubelen onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Een aantal items uit de outdoor collectie zijn gemaakt van onder andere polystyreen, een soort licht kunsthout dat eruitziet als massief hout, maar geen onderhoud vergt en bestand is tegen regen, sneeuw, warmte en kou. Ideaal, toch?

SUNDERÖ ligstoel met voetenbank

De nieuwe ENHOLMEN serie is gemaakt van duurzaam handgevlochten kunststof rotan, wat dezelfde uitstraling heeft als natuurlijk rotan maar geen onderhoud nodig heeft, is voorzien eens roestbestendige aluminium frames en heel makkelijk en snel schoon te maken is met een vochtige doek en wat zeep. Kortom, je hebt er praktisch geen omkijken naar!

FALSTER eethoekmeubelen

Ook is de nieuwe outdoor collectie helemaal ingesteld op het optimaal benutten van een kleine tuin en zelfs balkon. Wanneer ik al deze leuke meubelen en accessoires zie baal ik er echt van dat ik nog geen eigen woning heb, want wat zou ik mijn tuin of balkonnetje graag inrichten met deze superleuke en kleurrijke spulletjes!

Check hoe gezellig dit balkonnetje eruitziet met al die kleurrijke accessoires, love it! Je ziet hier de ROXÖ serie die dit jaar is uitgebreid met nieuwe roze, gele, grijze en witte items.

Hoe schattig is dit roze stoeltje (PS VÅGÖ) met dat kleurrijke kussentje!

Behalve voor buiten is ditzelfde stoeltje natuurlijk ook heel goed binnen in huis te gebruiken!

Ik zie mezelf hier al helemaal zitten met een paar magazines en een lekker kopje thee, relaxed!

ENHOLMEN zitbankcombinatie

Summertime, yeah! De onderdelen van deze bank kun je verschuiven zodat je zelf je eigen model kunt samenstellen, hoe handig is dat!

De complete outdoor collectie van IKEA kun je bekijken én direct bestellen op de website van IKEA!