Categorieën
Beauty Make-up

Look met Hema oogschaduwpalette uit kerstcollectie

Hema zorgt er met onder andere een oogschaduw- en blushpalette, een tweetal glitter eyeliners en lipliners voor dat we de komende feestdagen lekker kunnen uitpakken met onze make-up. Vooral het oogschaduwpalette vond ik er verrassend goed uitzien en dus ben ik ermee aan de slag gegaan!

Het oogschaduwpalette bevat een zestal mooie kleurtjes, waarvan ik er voor mijn look vier heb gebruikt: de donkerpaarse, donkergrijze, gele en bruine.

Voor in mijn binnenste ooghoeken heb ik de gele kleur gekozen, zodat mijn ogen wat meer oplichten. Ik heb dit vrij lichte kleurtje in meerdere laagjes opgebouwd, zodat deze wat beter zichtbaar werd. Net naast de gele heb ik de donkerbruine oogschaduw aangebracht en daarnaast in de buitenste ooghoek de grijze. Bij het swatchen bleek het pigment op zich prima, maar op mijn ogen merk ik dat ik van iedere oogschaduw toch wel meerdere laagjes aan moet brengen om de kleur echt goed tot zijn recht te laten komen. Behalve in mijn buitenste ooghoeken heb ik de grijze kleur ook in mijn crease aangebracht en geblend, met daarboven wat van de mooie paarse kleur die ik omhooggeblend heb tot aan mijn wenkbrauwen.

Onder mijn ogen heb ik met een smal kwastje een lijntje van de grijze oogschaduw aangebracht, wat wat minder hard staat dan wanneer je een zwart oogpotlood gebruikt. Op mijn waterlijn heb ik voor net iets meer power een lijntje met het Make Up For Ever ‘Aqua Eyes’ eyeliner potlood gezet.

Mijn wimpers heb ik voorzien van wat Benefit They’re Real mascara, die helaas bijna op is!

Voor wat meer kleur op mijn wangen heb ik de Hema blush, eveneens uit de kerstcollectie, in de kleur 01 Light gebruikt, dit is echt een heel mooi warm kleurtje dat goed bij deze look kan. Op mijn lippen draag ik een lipstick van Catrice uit de Nude Sensation limited edition collectie in de kleur C02 Soft Rose.

Q: Wat vind je van de look? Heb je het Hema oogschaduwpalette zelf misschien ook al gebruikt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

12 reacties op “Look met Hema oogschaduwpalette uit kerstcollectie”

Dit vind ik een zeer mooie look! Jouw ogen tonen zo’n ‘fris gevoel’, ja beetje moeilijk uit te leggen :p
En ik ben trouwens verliefd op jouw mascara! Als de mijne op is ga ik zeker ook die van Benefit kopen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.