Categorieën
Beauty Make-up

Hema oogschaduwpalette kerstcollectie 2011

Een paar weken geleden liet ik je een prachtige blush van de Hema zien waar ik toevallig tegenaan liep en vrijwel direct verliefd op was. Wat blijkt nu, deze blush maakt deel uit van een heuse kerstcollectie die vanaf deze week in de winkels ligt. De collectie is vrij uitgebreid en bevat een kwastensetje, een toilettasje, een blushpaletje, een face & body powder, twee lippotloden, twee glitter eyeliners, een kabukikwast én….. een práchtig oogschaduwpalette!

Ik was stomverbaasd bij het zien van de buitenkant van dt prachtige palette, is dit Hema? Jazeker, dit is Hema! Het palette is prachtig matzwart met een kussenpatroontje en daar tussenin 9 prachtige glittersteentjes. Hoe glamourous wil je het hebben! Zoals we van Hema gewend zijn heeft het palette niet echt een naam meegekregen, maar wordt simpelweg ‘6 colour eyeshadowpalet’ genoemd.

Ik was een beetje bang dat door de mooie buitenkant de binnenkant enorm tegen zou vallen, maar nee. Het paletje is voorzien van een handig spiegeltje, twee applicatortjes en de kleurtjes zien er veelbelovend uit! Een klein nadeeltje is dat het doosje niet heel makkelijk te openen is en dat je daarvoor wel een beetje kracht moet zetten (of dit moet specifiek aan mijn exemplaar liggen, dat kan ook).

De bovenste rij oogschaduws uit het palette zijn roze/paarstinten en zijn mooi met elkaar te combineren voor een ooglook. Op de onderste rij vind je een donkergrijze, een goudgele en een bruine kleur.
Vooroordeel eerste klas I know, maar ik verwachtte eigenlijk niet zo heel veel van de pigmentatie van dit setje. Ik weet niet, oogschaduws van Hema staan in mijn geheugen blijkbaar niet als geweldig aangemerkt. Nou guess what, ik werd aangenaam verrast want de pigmentatie van de oogschaduws is prima in orde. Natuurlijk zie je de eerste rij kleurtjes wel minder goed dan de onderste, maar dat ligt puur aan het feit dat deze sowieso vrij licht van kleur zijn.

See for yourself, niets mis mee toch? Ik kan niet wachten eenlook met dit paletje te gaan maken en te zien hoe de oogschaduws op mijn ogen uitpakken! Met € 5,00 is dit paletje ook nog eens hartstikke budgetproof, dus wat wil je nog meer!

Pluspunten
Prachtig doosje
Mooie kleuren
Goede pigmentatie

Minpunt
Doosje is wat lastig open te krijgen


Het oogschaduwpalette uit de kerstcollectie is vanaf nu voor 5,00 verkrijgbaar bij Hema.

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Hema oogschaduwpalette kerstcollectie 2011”

tijdens het lezen van deze review word ik gek ! ik heb hem gister in de “sale” gekocht, voor 7,50.. zonder spiegel, en een breuk in het bakje. WTF ?!?!?!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.