Categorieën
Beauty

Kruidvat The Master Perfumer geurtjes – Amber N˚53

Kruidvat, ‘vroeger’ een simpele drogisterij waar ik eigenlijk alleen naar binnenliep als ik make-up reiniger, shampoo of iets voor het maandelijkse feestje nodig had, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Natuurlijk zijn budgettoppers Catrice en Essence een enorme trekpleister voor ons make-up addicts, maar ook het Kruidvat eigen merk begint steeds hipper en hipper én geliefder te worden. Dat de producten een wat hipper jasje gekregen en dat het assortiment weer wat is uitgebreid is allemaal niet zo heel spannend, maar er was één ding waar Kruidvat me écht mee verrast heeft en dat was het nieuws dat ze met een eigen geurlijn zouden komen!

Kruidvat heeft haar eigen geurlijn The Master Perfumer genoemd en deze bestaat uit een zestal geurtjes, waarvan drie voor de vrouw en drie voor de man. Leuk dat er behalve aan ons vrouwen ook aan alle vaders, broertjes en vriendjes is gedacht, hebben wij ook meteen weer een leuk verjaardags- of vaderdagcadeautje! Voor de ladies is er de sensuele Amber N˚53, de fruitige Orange Blossom N˚15 of de zoetige Rose N˚8 en voor de heren maakten de Master Perfumers de frisse geuren Green Citrus N˚42, Black Wood N˚28 en Blue Spice N˚25.

Voor het creëren van hun eigen parfums heeft Kruidvat de hulp ingeroepen van de Maesa Group in Parijs, een bekende naam in de beautyindustrie die al jarenlang geurtjes voor verschillende bedrijven en merken ontwikkelt. Aan de uiteindelijke productie van de geurtjes is natuurlijk heel wat voorbereiding in de zin van ruiken, nog een keer ruiken en ingrediënten toevoegen en weglaten voorafgegaan en uiteindelijk zijn de parfumeurs tot zes geurtjes gekomen waar ze helemaal tevreden over waren. Aan het einde van de rit hebben ze alle eau de toilettes een serienummer meegegeven dat ons vertelt de hoeveelste geselecteerde variant het is.

Van de 3 vrouwelijke geurtjes heeft Kruidvat voor mij denk ik precies de goede uitgekozen om te proberen, namelijk de Amber N˚53. De peachy kleur van het doosje verraadt al een beetje de geur van dit luchtje, die wordt omschreven als sensueel en bestaat uit een mix van perzik, jasmijn en amber. Het flesje vind ik er voor de slechts € 7,99 dat het geurtje je kost helemaal niet verkeerd uitzien, het is vrij klassiek en rechttoe rechtaan maar heeft wel een aantal mooie details zoals de sierlijke letters op de achterkant en het leuke ouderwets ogende etiketje.

Ik heb al wel eens eerder gezegd dat een geur eigenlijk direct bij me binnen moet komen of ik het lekker vind ja of nee en oh yeah, binnenkomen deed deze Amber zeker. Het is voor jou aan de andere kant van het beeldscherm met alleen woorden vrij lastig over te brengen hoe een geur ruikt, maar ik denk dat fris, licht fruitig en op en top vrouwelijk deze Amber het beste omschrijven. Als je bij het dragen van een geurtje meerdere malen te horen krijgt dat je zo lekker ruikt kun je wel concluderen dat perzik, jasmijn en amber een geslaagde combi is.

Wat me ook zeker niet tegenvalt voor zo’n heerlijke budgetproof parfum is de draagtijd, het verraste me best wel dat ik de frisse geur die ik vroeg in de middag had opgespoten vrij laat op de avond nog om me heen kon ruiken. Dus, alle ontaarde kinderen die moederdag zijn vergeten of al in de stress zitten voor vaderdag: op naar het Kruidvat voor Amber, Orange Blossom, Rose, Green Citrus, Black Wood of Blue Spice!

The Master Perfumer geurtjes zijn voor € 7,99 per stuk (50 ml) exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij al kennisgemaakt met één van de geuren uit de The Master Perfumer lijn? Zo nee, naar welke van de drie ben je het meest benieuwd?

19 reacties op “Kruidvat The Master Perfumer geurtjes – Amber N˚53”

Ik heb Rose en die is al bijna op zoooo lekker, en voor 8 euro is de verleiding van bijsprayen al helemaal niet te weerstaan xD

Ik heb de drie vrouwengeurtjes ook geroken en was ook prettig verrast. ik ben meestal van de duurdere nichegeuren maar zo af en toe is het heel leuk een leuke goedkope ontdekking te doen. Ik vond de roos iets te ’truttig’ voor mij (wel lekker, maar meer iets voor mijn moeder, die hem dus ook heeft gekocht) en de orangeblossom vond ik teveel lijken op geurtjes die ik al had, dus ik heb ook gekozen voor de amber. Verrassend fris toch, ondanks dat amber een vrij warme geur kan zijn. Ik vind de mix tussen fris en warm heel lekker, vooral de perzik ruik je heel goed en maakt een echt een geur voor alledag. Heerlijk en echt een aanrader, zeker voor de prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.