Categorieën
Beauty Make-up

Kate Shadow Sticks

Kate Moss is weer aan het ontwerpen geslagen. Geen fashion deze keer, hoewel het er wel verrekte dicht in de buurt komt. Kate Moss sloeg de handen weer eens ineen met Rimmel en lanceerde een nieuwe Kate lijn met de naam Idol eyes.

ka1

ka3

De Kate mascara was al te zien in een vorig artikel. Een fijne, soepele mascara die klonteren niet tolereert en voorkeur geeft aan een intens zwarte kleur. Maar er is meer. Het lijken dan wel lipsticks, maar dat zijn het niet. Kate Moss ontwierp namelijk ook Kate Shadow Sticks: een oogschaduw in kleuren waarin zij ze het liefste ziet, die je makkelijk kunt aanbrengen door de zachte, romige formule. De kleuren 100 Rose Gold laat een roze-goud/ koperachtige kleur achter op je oogleden. 101 Deep Amethyst kleurt je oogleden fluweelachtig paars.

ka2

Niet alleen de zachte substantie zorgt ervoor dat de oogschaduw gemakkelijk aan te brengen is, ook de vorm van de verpakking schakelt de kansen uit om de oogschaduw verkeerd aan te brengen. Omdat de vorm van een potlood heeft, lijkt het een beetje op de lipsticks die ook zo gemakkelijk aan te brengen zijn. Met de precieze punt is de oogschaduw intens aan te brengen. Met de vlakke kant kun je eventueel wat faden om het geheel mooi over te laten lopen op de huid.

ka4

100 Rose Gold is een subtiele tint die een roze-gouden, koperachtige glans op je oogleden achterlaat. De bovenste streep is met de punt van de Kate Shadow Stick gezet en de onderste streep met de vlakke kant.

ka5

101 Deep Amethyst is een gewaagde tint die ons erg aan de jaren ’90 doet denken. En dat is goed, want die komen weer helemaal terug. Toch moet je voor deze tint wel lef hebben.

Kate Shadow Sticks zijn vanaf augustus verkrijgbaar voor €6,99 bij verschillende drogisterijen in Nederland.

Q: Wat vind je van de Kate Shadow Sticks?

 

4 reacties op “Kate Shadow Sticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.