Categorieën
Home & Living

Zo berg je je wc-papier op!

De wc en alles wat daarmee te maken heeft, is toch vaak een onderwerp dat men liever niet bespreekt. Zogenaamd vinden we het allemaal vies, terwijl we dondersgoed weten dat we allemaal meerdere keren per dag op de wc zitten. Om het onderwerp wat ‘luchtiger’ te maken, is deze wc-papier houder misschien wel geschikt?

wc-papier houder

Het is niet alleen ontzettend praktisch, het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Hoe vaak zie je bij een wc wel niet gewoon de rollen staan met de plastic verpakking er nog om heen? Of misschien zijn ze wel gestapeld in een piramide? Allemaal erg leuk, maar door deze ‘boom’ in je wc te plaatsen, krijgt je wc gelijk een hele andere sfeer. Niet dat dat per se nodig is.. Alhoewel, bij veel mensen thuis liggen er aardig wat tijdschriften bij de wc, dus waarom dan niet een leuke boom voor de sier en misschien wat leuke kaarsjes?

Bovendien is deze houder heel makkelijk om te maken. Je kan in karton of ander stevig materiaal de vorm tekenen en dit vervolgens er uit snijden. Zo kan je zelf bepalen welke grootte de boom krijgt. Daarna kan je het karton een leuke kleur geven, of misschien wel een stukje behangen? Het enige wat je daarna nog moet doen is dat je de boom moet verbinden aan de muur.

Wat vind jij? Is het onzin om je wc op te leuken of ben je juist helemaal weg van dit idee?

4 reacties op “Zo berg je je wc-papier op!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.