Categorieën
Beauty Make-up

Perfecte cat eye

Een perfectere cat eye dan die van Audrey Hepburn bestaat haast niet. Een dikke, zwarte lijn met zoveel preciezie langs de wimpers aangebracht, dat willen wij ook! Maar hoe dan? We hebben nu iets ontdekt dat je twee stappen dichterbij de cat eye van Audrey brengt: Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner die je compleet maakt met Rimmel Kate Mascara.

rim1

rim2

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner bevat een diep zwart gepigmenteerde gel eyeliner in een potje en een apart plat kwastje met een brede en een smalle zijde.

rim3

rim4

Met het uiteinde van het kwastje dip je in de eye gel. Pak steeds een klein beetje.

rim5

Met de brede kant van de kwast kun je een dikke lijn aanbrengen en met de smalle kant kun je een dunne lijn aanbrengen. Het vergt wel wat oefening. Deze manier van eyeliner aanbrengen is namelijk wel even wennen. Zoals je ziet moeten wij nog even op de dunne lijn oefenen.

rim6

Oog zonder make-up.

rim7

Oog met Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner. De eyeliner blijft super lang zitten. Het is zelfs lastig om het te verwijderen. Met deze waterproof gel eyeliner kun je dus zo het zwembad inplonsen zonder bang te hoeven zijn dat je als een panda boven water komt drijven.

rim8

De look maken we af met Kate Mascara , omdat deze mascara intens en gitzwart is, maar niet klontert.

rim9

De mascara is er in twee kleuren: #Rock Sapphire die een blauwe gloed afgeeft. Die is heel mooi wanneer je blauwe of bruine ogen hebt. Wij gebruikten #Rock Jet Black, want die past beter bij de zwarte eyeliner en groene ogen.

rim10

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner is vanaf augustus verkrijgbaar voor €9,99 en de Rimmel Kate Mascara’s zijn ook vanaf augustus verkrijgbaar, maar dan voor de prijs van €12,99.

Q: Hoe maak jij de beste cat eye?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.