Categorieën
Fashion Nieuws

Britney Spears: de nieuwe Marlies Dekkers?

Stopt Britney Spears met zingen? Dat is niet zeker, maar dat ze een andere branche inslaat heeft ze al laten weten via Instagram. Als het aan haar ligt wordt ze een nieuw soort Marlies Dekkers, ze is namelijk aan het lingerie ontwerpen geslagen.

brit1

Bovenstaande foto postte ze op Instagram met de tekst: “Coming very soon… The Intimate Collection, by yours truly. Just a peek at what’s to come. xo”

Zelfverzekerd
The Intimate Collection gaat het heten en heeft het doel om vrouwen zich zelfverzekerd te laten voelen in de ontwerpen. Het eerste ontwerp ziet er in ieder geval al uit om je zelfverzekerd in te voelen: sexy, maar niet ordinair, rustig, maar niet saai en het straalt zelfs een vleugje sportiviteit uit. Het ziet eruit als een laagdrempelig setje, voor een hele brede doelgroep. Veel vrouwen zouden zulke lingerie kunnen hebben vanwege de subtiliteit.

Marlies Dekkers fan
We wisten natuurlijk stiekem al wel dat Brit van lingerie houdt. In de videoclip Work Bitch droeg ze zelfs lingerie van Nederlandse komaf: uit de hadden van lingeriegodin Marlies Dekkers. En ook in 2009 had ze een ontwerp van de lingerieontwerpster om haar buste tijdens haar Circus tour. Maar dat ze zelf een eigen lijn zou opzetten, hadden we nooit verwacht. Eigenlijk zijn we best wel heel erg benieuwd naar de rest, hoewel onze eerste gedachte (let wel: dat was voor het zien van de foto) best sceptisch was.

Q: Ben jij na het zien van dit ontwerpt ook zo benieuwd naar de rest?

 Bron

Één reactie op “Britney Spears: de nieuwe Marlies Dekkers?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.