Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

I love….

Ergens vorig jaar zag ik bij de plaatselijke Douglas een schap met enorm leuke gekleurde potjes, tubes en flessen staan. Na wat research bleek het het merk ‘I love…’ cosmetics te zijn, die lipglossjes, lippenbalsems, scrubs, douchegels, bodybutters en tegenwoordig ook geurkaarsen in het assortiment hebben. Het bijzondere aan deze lijn is dat alle producten uit aparte geurcombinaties bestaan, zoals Strawberries & Milkshake, Coconut & Cream, Vanilla & Ice Cream, Raspberry & Blackberry, Lemons & Limes, Mango & Papaya en de nieuwste aanwinst Blueberry & Smoothie.

Vanilla & Ice Cream
Bodybutter

Deze Vanilla & Ice Cream bodybutter ruikt zooo lekker naar…. jep, vanilleijs! Het is echt heerlijk om jezelf met deze bodybutter in te smeren, je krijgt in combinatie met het zonnetje buiten meteen zo’n zin in de zomer en ijsjes! De bodybutter is lekker romig (een beetje yoghurt-achtig), smeert heel gemakkelijk uit en doet je huid zijdezacht aanvoelen. Deze pot bodybutter bevat 200 milliliter en kost € 5,95. Mmm! Ennuh, niet stiekem in je mond stoppen, hè!

Coconut & Cream
Lipgloss

Ja daar ben ik weer met een kokosproduct! Deze lipgloss kon ik natuurlijk niet laten liggen, maar toch gebruik ik hem bijna nooit. De kokosgeur ervan is toch een beetje tè aanwezig, vooral omdat het zo dicht bij je mond komt en je de hele dag in die kokosgeur zit die je op een gegeven gewoon een beetje misselijk maakt. Ook is het een beetje een plakkerig glossje en heeft het zo’n onhandig knijp doseer-tuitje, wat ik beide niet zo heel prettig vind. Ondanks dit ziet hij er op je lippen wel leuk uit met een glansje en glittertje. Toch leuk voor de heb! De lipgloss bevat 11 milliliter en heb je voor € 3,50.

Strawberries & Milkshake
Lippenbalsem

Als je de dop van deze mier- en mierzoete lippenbalsem opendraait is het inderdaad overduidelijk de geur van aardbeien milkshake slash bubblegum wat je tegemoet komt. De creamy balsem laat je lippen heel zacht en gehydrateerd aanvoelen en geeft een subtiel lichtroze tintje af. Dit potje lippenbalsem bevat 15 milliliter en is te koop voor € 3,50.

Voor alle ‘I love…’ producten geldt wel een beetje dat als je niet zo van hele aparte of aanwezige geuren houdt, je deze lijn beter over kunt slaan.

De ‘I love…’ producten zijn in Nederland verkrijgbaar bij Douglas.

Meer informatie over de ‘I love…’ producten vind je op de hele schattige website www.ilovecosmetics.euÉén reactie op “I love….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.