Categorieën
Beauty Nieuws

Ciaté goes Dutch!

Misschien heb je ze wel eens ergens gezien, die té schattige nagellakjes met de strikjes van het merk Ciaté. Dit merk is opgericht door de Engelse celebrity nagelstyliste en saloneigenaresse Charlotte Straughan, die al meer dan 10 jaar in de nagelindustrie werkzaam is. Charlotte wil met Ciaté de drempel tussen de professionele nagelsalons en de consumentenmarkt verlagen, zodat elke vrouw mooie verzorgde nagels kan hebben en tegelijkertijd ook met de  trends mee gaan. Dit geldt nu ook voor de Nederlandse vrouwen want goed nieuws… Ciaté komt naar Nederland!

Ciaté heeft verschillende collecties nagellakjes in haar assortiment, die onderverdeeld zijn in categorieën. Zo heb je de Festival Fever, Classics, Fashionista, Metallics, Nudes, Passionista, Pop en Pastels, die stuk voor stuk een aantal prachtige lakjes bevatten.

Ook heeft Ciaté de zogenaamde Beauty Moods lakjes, waarmee er voor alle soorten gelegenheden een lakje of product is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft, een avondje tutten met je vriendinnen, de eerste lentedagen of een avondje stappen. De Spring In The Park lente-lakjes zijn om vrolijk van te worden met al die frisse felle kleurtjes! Let the spring begin!

Naast de geweldige lakjes biedt Ciaté ook hand- en voetverzorgingsproducten, zoals de Miss Rich handverzorgingsproducten die je handen er door middel van collageen, biotin (vitaminecomplex) en abrikoospitolie extract jonger uit laten zien en tegelijkertijd huidveroudering tegengaan. Met de Girls In pedicure collectie bestaande uit producten met een combinatie van biotanische extracten en een vitamine complex kun je samen met je vriendinnen tijdens een beautynight je tere voetjes beschermen tegen eelt, kloven en ongewenste geurtjes. Goed om te weten is dat de productsamenstellingen van Ciaté geen parabenen bevatten en volledig dierproefvrij zijn!

Het kwastje van de Ciaté lakjes bestaat uit maar liefst 250 haartjes en zorgt ervoor dat je je nagels makkelijk egaal en streepvrij kan lakken. Het lange penseel is een speciaal design om maximale controle te bieden en het licht gebogen flesje past comfortabel in je hand. De lakjes hebben allemaal een toepasselijke, hippe en grappige naam meegekregen zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn.

De Ciaté lakjes en verzorgingsproducten zijn vanaf nu te bestellen via de webshop www.ciate-nederland.nl en omdat Ciaté feest viert berekenen zij de gehele maand februari geen verzendkosten, jeej! De lakjes bevatten 13,5 milliliter en zijn niet heel goedkoop, de prijs ligt gemiddeld rond de € 12,00. Maar ach, dan heb je ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.