Categorieën
Beauty Nagels

How to: Duo Tone nail art

Eén van de beautytrends die je in 2015 gaat zien is de Duo Tone nail art. Het ziet er moeilijker uit dan het in werkelijkheid is. En daarom laten we je ziet hoe makkelijk je deze nagelkunst op je nagels krijgt.

tone5

Eerder stelden we al een hele lijst op met beautytrends die we in 2015 gaan zien. Eén daarvan is Duo Tone nail art. Het ziet er best ingewikkeld uit om twee kleuren nagellak strak op de nagels aan te brengen en hiermee de nagel precies in twee vlakken te verdelen. Maar een beetje experimenteren wees uit dat het helemaal nog niet zo’n lastige klus is. Het blijkt behoorlijke gesneden koek te zijn.

tone1

Stap 1
Kies twee kleuren nagellak die mooi bij elkaar pakken én met je outfit matchen (dit is misschien nog wel de moeilijkste stap). Hiervoor kozen wij Essie Jump In My Jumpsuit en Essie Bump Up The Pumps. Allebei uit de Essie Jiggle Hi Jiggle Low wintercollectie.

Stap 2
Bepaal welke kleur onder en welke kleur boven moet. Wij vinden het mooier om een donkere kleur aan de onderkant aan te brengen. Dus dat doen we ook.

tone2

Stap 3
Breng de kleur die je onder wilt eerst aan, want dan weet je hoeveel ruimte er overblijft voor de tweede kleur. Het is simpelweg makkelijker inschatten als je eerst de onderkant aanpakt. Breng je nagellak over dwars aan, zodat je een mooie, rechte streep kunt zetten. De breedte van de kwast is precies breed genoeg voor je halve nagel.

tone3

Stap 4
Breng de tweede kleur aan op het vrij gelaten stuk nagel.

tone4

Stap 5
De nagellak loopt nu misschien nog niet mooi in elkaar over. Werk dit pas bij als je aan de tweede laag begint.

Q: Wat vind jij van deze nieuwe trend? Ga jij hem lakken?

Één reactie op “How to: Duo Tone nail art”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.