Categorieën
Beauty Nagels

Essie Lanceert Jiggle Hi Jiggle Low winter collectie

Essie. Meer hoeven we niet te zeggen. Want dit merk heeft naam gemaakt en er zal geen beautyfan meer zijn die het niet kent. Want -oh, yeah- het kwartjes past pre-cies in elke nagelriem waardoor iedereen het salon-effect kan krijgen. Zeker met deze nieuwe Jiggle Hi Jiggle Low winter collectie.

Essie1

Met kleuren die op het eerste gezicht niet per se aan de winter gekoppeld hoeven worden, haalt Essie het vakantie-gevoel in je naar boven. Dit is nu al onze favoriete Essie-collectie met drie rood-tinten. De kerstsfeer wordt meegegeven met de witgouden Jiggle Hi, Jiggle Low nagellak zelf die je sierlijk als detail kunt verwerken als detail met een mooie nail art.

Essie6 Essie9

Dé modekleuren om je nagels mee aan te kleden van dit moment zijn bij uitstek wit, goud en zilver. Waar Essie een eigen karakter aan geeft met een zijdeachtig ivoorwitte tint Tuck It In My Tux en een witgouden tint Jiggle Hi, Jiggle Low. Vooral die laatste is zeer geschikt voor de feestdagen

Essie4

Essie5

Essie8

Essie7

Rood-tinten zijn eigenlijk altijd goed, vinden wij. Zeker met de feestdagen en de periode er naar toe en de periode daarna. Back In The Limo is de meest opvallende tint voor deze tijd van het jaar. Het is de tint die ons niet direct aan de winter doet denken. Een vrolijke, haast zomerse puur meloenroze.

Essie2 Essie3

Essie Jiggle Hi Jiggle Low winter collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten van DA, Etos, Bol.com en Wehkamp.nl voor €9,99.

Q: Welke kleur draag jij met de feestdagen?

 

 

3 reacties op “Essie Lanceert Jiggle Hi Jiggle Low winter collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.