Categorieën
Beauty

Houd je beauty stash op orde

Ietwiet, alles kwiet. Altijd vliegen ze je om de oren, behalve op dat moment dat je ze het hardst nodig hebt. Haarelastiekjes, speldjes en knipjes. Je hebt er genoeg van, maar altijd te weinig op het moment dat je ze wil gebruiken. Ze zijn onvindbaar. Je bent geneigd om nieuwe te kopen, ook al weet je heel zeker dat je ze in overvloed érgens in huis liggen, alleen laat je geheugen je even in de steek. Zo frustrerend! Met een paar handige tips help je dit probleem de wereld uit en houd je alles bij elkaar. De boel ordenen kost uiteindelijk net zoveel moeite als het van je afgooien en minder moeite dan eeuwen lang zoeken naar die kleine priegel dingen. 

orden1
Als je toch altijd speldjes gebruikt bij het maken van een donutknot, kun je de donut en de speldjes net zo goed samen bewaren. Gebruik de donut als een speldenkussen, dat kan het makkelijk hebben. En heb je de speldjes toch een keer nodig voor een andere coupe, dan weer je ze precies te vinden. Niet meer op zoek naar een speld in de hooiberg die je huis heet.

Orden2
Het is een hele opgave om een setje sieraden compleet te houden. Prik daarom de oorbellen door de gaatjes van de sluiting van de bijpassende ketting. Zo raken de oorbellen nooit meer zoek en houd je je setje mooi bij elkaar.

orden3
Om haarbanden daadwerkelijk in je haar te laten zitten en het glij-effect te voorkomen, kun je een haarband met speldjes vastzetten. Schuif de speldjes bij voorbaat al in de haarband om ze paraat te houden.

orden4
Al draag je de haarelastiekjes om je pols, om de één of andere reden verdwijnen ze toch verdacht snel buiten handbereik. Het zit ook niet lekker zo’n elastiekje om je arm, ook al is het zo handig. Een voorraadje elastiekjes om de greep van de haarborstel is altijd welkom. Een haarknipje is ook zo’n ding dat snel kwijtraakt. Deze kun je ook gerust om de greep van de borstel klemmen. Een haarborstel is een stuk groter en daardoor makkelijker vindbaar.

Q: Ken jij nog meer van zulke handige trucs?

3 reacties op “Houd je beauty stash op orde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.