Categorieën
Beauty Nagels

Mierzoete Rimmel Sweetie Crush

Alsof je een snoepwinkel binnenstapt heeft Rimmel vanaf februari Sweetie Crush nagellak in vijf mierzoete kleuren. Schattige nagellakjes  in pastel tinten waar de lente mee betoverd zal worden, met het decor van een snoepwinkel. Een verzameling van piepkleine glittertjes komt samen in een lak waarbij, wanneer het opdroogt, een korrelige structuur ontstaat die we het komende seizoen heel veel gaan zien , met Rimmel als koploper. Het zoet van de pasteltinten wordt doorbroken door de Crush. Het vleugje rock ’n roll dat wordt afgegeven geeft de ware Rimmel-girl look weer. Op het oog zo schattig, maar zo stoer wanneer de eigenschappen aan het oppervlak komen.

rimmel3

Breng eerst een basecoat aan wanneer de nagellak wordt aangebracht. De basecoat voorkomt dat de kleur van de nagellak in de nagel zelf trekt. Gele nagels willen we niet, no way. De kleur mag tot op de nagel en niet verder. De nagellak kan gerust in twee lagen worden aangebracht voor het beste resultaat. Bij één laag schijnt de nagel nog door de lak heen. Bij twee lagen is de nagel mooi gedekt. De kleuren worden meteen een stuk intenser. Op de blauwe kleur na, zijn de lakjes op de nagel allemaal een tint lichter dan het potje weergeeft. Door het fijne, precieze kwastje, is de nagellak gemakkelijk aan te brengen. Af en toe zijn de glittertjes aan elkaar geplakt, waardoor er een klontje ontstaat. Dit is jammer, maar makkelijk op te lossen met nagellak remover en een wattenschijfje.

rimmel2

Omdat er zoveel glitters in de nagellak zitten, wat er mooi is overigens, is het verwijderen van de lak een stuk lastiger. Leg daarom een met nagellakremover doordrenkt wattenschijfje met een klein beetje druk een minuutje op je nagel, zodat de nagellak goed kan weken en schuif het wattenschijfje met een drukkende beweging, in de richting van je hand af, van je nagel. De eventuele restjes nagellak die achterblijven zijn zo te verwijderen.

rimmel1

Rimmel Sweetie Crush is verkrijgbaar in de kleuren, van links naar rechts:
#011 Violet Swizzle
#008 Sherbet Sweetheart
#012 Blueberry Whizz
#010 Fizzy Applelicious
#009 Candyfloss Cutie

Rimmel Sweetie Crush nagellak is vanaf februari verkrijgbaar in verschillende drogisterijen voor €6,99.

Q: kan het jou ook niet zoet genoeg zijn?

5 reacties op “Mierzoete Rimmel Sweetie Crush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.