Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Gladskin Irritation Gel

Gladskin helpt een groot deel van de huidirritaties en andere huidproblemen de wereld uit door één specifieke bacterie te doden. Een mooi product van een mooi bedrijf. We leerden ze vorig jaar kennen bij de lancering van Gladskin en we zien nu al grote ontwikkelingen. 

GS1

Ontstaan huidirritaties
Veel huidirritaties ontstaan of worden erger door ontstekingen. En ontstekingen kunnen weer extra worden aangezwengeld door de Staphylococcus aureus bacterie. In veel gevallen is zelfs het grootste deel van de huidirritatie te wijden aan ontstekingen door de Staphylococcus aureus bacterie. Wanneer die Staphylococcus aureus bacterie wegenomen wordt zal de irritatie ook (deels) weggenomen worden.

Vier varianten
Dit geldt ook bij huidproblemen als acne, rosacea en eczeem. Hiervoor had Gladskin al eerder producten in het leven geroepen. Bij het gebruik merkten we inderdaad al dat de vloeistof tegen rosacea ook werkte tegen huidirritatie ontstaan door het wegscheren van haartjes bijvoorbeeld. En nu is er dus speciaal voor zulke situaties ook een Gladskin product in het leven geroepen. Nu zijn er vier verschillende varianten van het product. Het verschil zit hem in het percentage van de Staphylococcus aureus faag (de vijand van de Staphylococcus aureus bacterie). Voor het ene probleem is een hogere concentratie faag nodig dan voor het andere probleem.

Gs2

Onze kennismaking
We maakten vorig jaar al kennis met Gladskin Rosacea, waar we geen last van hadden, maar we merkten we dan ook deze werkte tegen ontstoken puistjes, huidirritatie en andere huidaandoeningen waar ontstekingen gevormd kunnen worden. Er werd verteld dat het product nog vol in ontwikkeling was en een jaar na de lancering zien we al grote verschillen.

Ontwikkelingen
Inmiddels is er ook een verzorgende dagcrème die gecombineerd kan worden met de producten die de strijd aangaan met Staphylococcus aureus bacterie, omdat die producten zelf geen verzorgende werking bevatten. We merken op dat er prijsverschillen zijn ontstaan tussen de producten en dat ze niet allemaal meer dezelfde prijs hebben. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de hoeveelheid aanwezige faas. De Gladskin Irritation Gel is langer houdbaar dan het flesje dat we vorig jaar kregen en het hoeft niet meer per se in de koelkast bewaard te worden, wat het gebruiksgemak een stuk vergroot.

GS3

Persoonlijke betrokkenheid
Wat we zo leuk vinden aan dit merk is de belangstelling voor de klanten. Hun betrokkenheid is zo groot. De mensen achter het merk zijn wereldverbeteraars in het diepste van hun hart. Zo bestaat er zelfs een verhaal dat klanten op vakantie gingen en dat ze een week voor vertrek nog snel een flacon Gladskin wilden bestellen. Helaas kon het product niet meer zo last minute geleverd worden. De mensen achter het merk snapten zo goed dat hun klanten niet zonder flacon op vakantie konden en ze zijn meteen in de auto gestapt om persoonlijk een flacon te bezorgen. Van de ene kant van Nederland naar de andere kant, zonder reiskostenvergoeding of andere extra kosten in rekening te brengen. Zo is Gladskin. Deze anekdote geeft zo goed aan hoe deze mensen in elkaar steken. We hebben ze zelf ontmoet en weten daarom dat er niks is gelogen aan het verhaal. Het is een product waar heel veel mensen blij van worden, met daarachter een bedrijf dat heel veel mensen blij maakt.

GS4
In de bovenstaande afbeelding is heel goed de structuur van de gel te zien. De doorzichtige gel is bijna zo vloeibaar als water, maar zodra het wordt uitgesmeerd wordt de structuur steviger en krijgt het een witte kleur.

30 ml Gladskin Irritation Gel is voor €27,50 verkrijgbaar op Gladskin.com.

Q: Heb jij wel eens last van huidirritaties en denk je dat Gladskin je daarbij kan helpen?

Één reactie op “Gladskin Irritation Gel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.