Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Gladskin: De Oplossing Voor Onze Huidproblemen?

Femme Magazine’s Mariëlle was bij de lancering van Gladskin: een merk dat je ongetwijfeld nog weinig zegt. Het is een nieuw product dat helpt tegen acne, eczeem, rosacea, scheerirritatie en huidirritatie dat wordt veroorzaakt of versterkt door de Staphylococcus aureus bacterie die een groot deel van de mensen bij zich draagt.

Gladskin2

Zelf heeft Mariëlle weinig last van de genoemde problemen waaronder acne, behalve wanneer de hormonen door haar lichaam gieren (1x per maand). Maar Gladskin helpt helaas niet tegen hormonale acne. Het helpt alleen tegen acne dat ontstaat of wordt versterkt door de Staphylococcus aureus bacterie. Als het dan die periode in de maand is, zijn haar puisten niet te missen. Het zijn er maar een paar, maar wel meteen van die lekkere knoeperds waar een ontsteking in gaat zitten. Die ontsteking kan wel ontstaan door de Staphylococcus aureus bacterie.

Zomerse zon, winterse kou, weersovergang, je huid heeft altijd wel een reden om niet te doen wat jij wil en extra gevoelig te zijn. Vooral eczeem, roodheid en acne kunnen versterkt worden en snel extra beïnvloed worden door weersomstandigheden. Mensen die hier last van hebben zullen dan ook meteen verandering merken nu het steeds kouder wordt. Ook alcohol heeft invloed op je huid. Dat zal menigeen wel merken met de komende feestdagen waar bij sommigen de drank rijkelijk zal vloeien. Gelukkig zijn er veel cosmetische oplossingen voor huidproblemen. Maar niet al die cosmetische oplossingen zijn even goed voor je huid. Ze bestreden bacteriën waaronder veel goede die je huid maar al te hard nodig heeft. Gladskin gaat heel selectief te werk en pakt alleen de Staphylococcus aureus bacterie aan en laat de goede bacteriën in tact om je huid in balans te houden of brengen.

De Staphylococcus aureus bacterie houdt van vochtige plekjes en veroorzaakt daar ontstekingen. Als je eczeem hebt en je krabt je huid open profiteert deze bacterie daar meteen van. De bacterie gaat meteen op dat plekje zitten waardoor de boel ontsteekt. Gladskin haalt de Staphylococcus aureus bacterie weg en hiermee verdwijnt ook de ontsteking.
Omdat de crème en gel zo specifiek te werk gaan, zal het alleen effect hebben bij mensen die de bacterie bij zich dragen: het grootste deel van de mensen. Het werkt namelijk zo: elke bacterie heeft zijn eigen vijand: een faag heet dat. Van de Staphylococcus aureus bacterie is dat de Staphylococcus aureus faag. Deze faag pakt dus alleen de gelijknamige bacterie aan. Als drager hoef je er niet meteen last van te hebben, maar zodra het de huid binnendringt, bijvoorbeeld bij wondjes, kan de plek gaan ontsteken en kunnen de gevolgen aanzienlijk zijn. Daar kun je flink last van hebben, zowel lichamelijk als geestelijk. Want naast dat ontstekingen pijnlijk zijn ziet het er ook niet fijn uit. Dat kan veel onzekerheid met zich meebrengen. Foundations zijn een goede oplossing om het te camoufleren, maar je kunt beter de kern aanpakken. Hoe lang het duurt voordat je verbetering aan de huid ziet is per persoon verschillend. Er zijn verhalen van mensen die na twee dagen al een groot verschil zagen en anderen zien pas verschil na een paar maanden. Er wordt dan ook aangeraden om het product minimaal twee maanden te gebruiken voordat je de strijd tegen huidproblemen opgeeft.

Gladskin bestaat uit zo min mogelijk ingrediënten om bijwerkingen te beperken. Hier is zeker ‘baat het niet, schaadt het niet’ van toepassing. Hierdoor kun je het product ook proberen als je er niet helemaal zeker van bent of je huidproblemen door de Staphylococcus aureus bacterie worden veroorzaakt. In het ziekenhuis kan ook worden onderzocht of je last hebt van de bacterie.
Waarschijnlijk worden heel veel mensen een stuk gelukkiger door deze uitvinding. Moet je je voorstellen dat je een groot deel van je leven al op zoek bent maar medicatie die werkt en niks voldoet aan je verwachtingen. Je durft jezelf minder te laten zien, omdat je continu bezig bent met je huidproblemen die door iedereen worden opgemerkt. Hoe fijn is het dan dat de oplossing eindelijk is gelanceerd?!
Gladskin
Er zijn vijf varianten van dit wondermiddeltje op de markt gebracht: acne, eczeem, rosacea, scheerirritatie en anti-irritatie. Nu zou je denken: het is toch de faag (de vijand van de bacterie) die het probleem oplost, waarom kun je dan niet hetzelfde middeltje voor alle problemen gebruiken? Dat komt door de manier om de oplossing op je huid over te brengen. Voor een bestrijding van je huidproblemen heb je niet altijd een vettige crème nodig, dat hangt af van het probleem en van je huidtype. Van sommige producten is er alleen een gel of alleen een crème en van sommige producten is zowel een crème- als een gel-versie verkrijgbaar. Je kunt de producten ook gewoon gebruiken in combinatie met je gebruikelijke dagcrème. Ook de hoeveel benodigde, werkzame stoffen is verschillende per aandoening.

Gladskin4

Een flesje Gladskin kost €32,50. Je moet je gezicht er twee keer per dag mee behandelen (’s ochtends en ’s avonds) en van te voren de gebruiksaanwijzing doornemen, ook al staat de meeste informatie in dit artikel. Met één flesje doe je ongeveer een maand. Veel langer kun je er ook niet mee doen, want na aanbreken is het nog maar twee manden houdbaar. Sommige varianten moeten in de koelkast bewaard worden zoals de Gladskin rosacea crème. De crème trekt snel in de huid en is geurloos. Het is verpakt in een flesje met een pompje wat er voor zorgt dat er geen onnodige zuurstof bij de crème kan komen, zodat de houdbaarheidsdatum niet nog sneller verstrijkt. De crème is verkrijgbaar op www.gladskin.com en op een aantal verkoopadressen. Hoe groter de vraag wordt, hoe meer verkoopadressen Gladskin zullen verkopen.

Wij denken dat heel veel mensen hier heel erg gelukkig van zullen worden. Ga jij het proberen?

2 reacties op “Gladskin: De Oplossing Voor Onze Huidproblemen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.