Categorieën
Showbizz

Hoe Zit Het Nou Tussen Albert en Onno?

De koning van de praatjes Albert Verlinde is nu zelf één grote gossip, omdat zijn man Onno Hoes zoenend is gezien met een andere man. Waar hij normaal gesproken andere bekende mensen het hemd van het lijf vraagt met pijnlijk moeilijke vragen -want ja, dat is zijn werk-, is hij nu zelf het mikpunt geworden van een vragenkanon. In zijn programma RTL Boulevard besteedde hij er al aandacht aan en Onno en Albert hebben samen een brief naar de media gestuurd met een verklaring.

albert

De hele week is het al hommeles rondom de bekende showbizzpresentator en zijn man Onno Hoes, die tevens de burgemeester van de stad Maastricht is waarmee hij ook vaak de publiciteit bereikt. Onno zou al zoenend gezien zijn. Uit de eerste verklaringen bleek dat dit niet waar was. De mensen hadden het verkeerd gezien, Onno raakte wel een andere man aan, maar het was geen zoenen. Daarna werd bekend dat het wel degelijk om een zoen ging. Er gingen zelfs geruchten dat het showbizzkoppel uit elkaar zou gaan. Inmiddels hebben de twee veel contact gehad. Albert verklaart in zijn eigen programma RTL Boulevard dat het natuurlijk niet leuk is als zoiets gebeurt, maar dat is dat. Hij zei ook dat er duidelijk wat te bespreken valt, maar dat ze zeker niet uit elkaar gaan.

De hele mediawereld dook op dit toch wel sappig te noemen verhaal waar uiteindelijk Show Laat degene was met de primeur van de foto’s. De foto’s waar Onno Hoes zoenend op staat met een andere man dan Albert Verlinde lijken vrijwel onmogelijk verkeerd te interpreteren. De eerste foto die het programma liet zien was een foto die er ‘gewoon gezellig’ uitzag. Onno Hoes zat samen met een andere man gezellig een wijntje te drinken. Daar was nog weinig geks aan de hand. Op de volgende foto kropen de mannen wel heel dicht tegen elkaar aan en op de derde foto was toch duidelijk te zien dat hun twee monden elkaar raakten. De foto’s konden gemaakt worden omdat dit allemaal gewoon in het openbaar te zien was. En op het bewuste moment zat er iemand met een smartphone klaar om de hele gebeurtenis vast te leggen.

Naar aanleiding van deze situatie hebben Albert Verlinde en Onno Hoes een brief geschreven richting de media met de volgende conclusie: “Het is buitengewoon onhandig en gezien de functie ongepast, dat Onno, hoewel in zijn vrije tijd en in een emotioneel, onbewaakt moment, zich in het openbaar zo heeft gedragen als vorige week woensdag het geval was.
Albert wist dat er een afspraak was en heeft geen probleem met de ontstane situatie en ziet ook geen reden om de ingeslagen weg niet samen met Onno te continueren. Wij zijn twee volwassen mensen en het is aan ons om hierover na te denken.”
De hele brief is te lezen op LINDA. en de foto’s zijn te zien in een fragment van Show Laat.

Komt Onno er niet wat te makkelijk mee weg?

Beeld: Weheartit

2 reacties op “Hoe Zit Het Nou Tussen Albert en Onno?”

Belofte heeft voor dit soort mensen als Hoes schijnbaar weinig tot geen betekenis en mede daardoor is hij dus ook niet betrouwbaar. Mensen die onbetrouwbaar zijn horen niet in een overheidsfunctie. Hoes moet daarom ontslagen worden als burgemeester en daarna ook geen wachtgeld krijgen.
Een gemeenteraad die dit slikt, kan beter zelf ook maar opstappen. Wat een griezelige verstrengeling van mediamanipulatie en politiek opportunisme.uw burgemeester heeft een voorbeeld funcie gezien zijn openbare funktie, dan moet je prive uit de schijnwerpers blijven en je gedragen en niet in een hotel met een zgn toy-boy zitten tongzoenen in een lobby van een hotel, heeft niets met prive te maken een openbare funktie betekend een goed voorbeeld geven aan de burgerij, Onno neem ontslag je bent niet geloofwaardig meer voor je funktie. Maastricht op naar een nieuwe burgemeester.Mochten de geruchten waar zijn dat inmiddels een 2e knul zich heeft gemeld met een pikant verhaal inzake de heer Hoes, dan staat die eerste affaire dus helemaal niet op zichzelf ondanks een eerdere reactie van de heer Hoes dat er verder niets te melden valt. Dan heeft de heer Hoes gelogen tegen de gemeenteraad van Maastricht en is enige mate van wantrouwen op zijn plaats. Hierdoor is er een voedingsbodem geschapen voor een motie van wantrouwen en moet de heer Hoes dientengevolge opstappen ter faveure van de stad en de functie van burgemeester.ls burgemeester kies je voor een leven met een voorbeeld functie. Hij heeft een voorbeeld gegeven van een overspelig man. Niet het juiste voorbeeld. Ik hoop dat hij dit snapt en dus eerlijk is naar zich zelf en de functie die hij bekleed. Hij moet de eer aan zich zelf houden en opstappen. Als de burgemeester zijn eigen man bedriegt en beliegt wat is zijn woord dan nog waard.nu dit allemaal bekend is kan deze man geen burgenmeester meer zijn !Ongzoenend in het openbaar valt daar m.i. niet onder en doet afbreuk aan het aanzien en gezag van dhr. Hoes Een Regent met een moreel geweten, enig fatsoen en respect voor de Burgers bestaat niet, zei Churchill.Er staat ook geschreven; wie niet betrouwbaar is in het klein is ook niet betrouwbaar in het groot. Hij heeft immers zijn partner bedrogen, waarom zou hij zijn burgers ook niet bedriegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.