Categorieën
Beauty Nagels

Geen nagellak remover-dip met DA

Het ergst aan nagellakken is dat de nagellak er ooit, het liefst zo laat mogelijk, weer afgehaald moet worden. En dat weet je. Nagellaken kun je zien als hobby, maar nagellak removen valt daar duidelijk niet onder. Nagellak remover ruikt niet in ieders neus lekker en het schudt hoofdpijn de wereld in.  Het liefste zouden we een wondermiddeltje ontdekken waarmee we de nagellak niet aan de openlucht, en daarmee onze neushaten hoeven blootstellen en het de nagellak remover letterlijk in een handomdraai verwijdert.

DA1

DA heeft zo’n nagellak remover, waar je je vinger insteekt en de nagellak van de nagel wordt gepoetst. Steek je vinger in de DA Dip & Twist, draai je vinger een aantal keer langs de spons en de nagellak is weg. Ook nagelriemen worden gereinigd. Wanneer de nagel nog niet helemaal schoon is gaat het weer terug in de pot om nog even in de remover te weken en dan wordt het helemaal schoon. Dit gaat een stuk sneller dan een wattenschijfje doordrenken met remover, en het op je nagel laten inwerken. DA3DA4DA5Da6
Er is één nadeel: dit product is minder geschikt bij het verwijderen glitternagellak. De glitters blijven namelijk in de spons hangen. Bij Donkere nagellak worden er overigens geen problemen veroorzaakt omdat de nagellak helemaal lijkt op te lossen in het potje.

In het geval van de glitternagellak kun je beter de Pump & Clean gebruiken. Een nagellakremover die eigenlijk net zo werkt als andere nagellakremover, maar dan zit het in een handig pompje, waardoor het flesje niet continu na het reinigen van elke nagel hoeft te worden afgesloten en dat de hoeveelheid remover wordt gedoseerd. Bij het flesje kan de dop eraf gedraaid worden, wat betekent dat het flesje kan worden bijgevuld als het leeg is. Pluspunt! DA2

De nagellak waarmee de remover is getest is nieuwe kleur in de DA nagellak collectie: Emerald.

DA Dip & Twist Nagellak Remover is verkrijgbaar voor €2,79, DA Pump & Clean is verkrijgbaar voor €2,99 en DA nagellak is verkrijgbaar voor €2,99.

Q: Welke nagellak remover gebruik jij het liefste?

5 reacties op “Geen nagellak remover-dip met DA”

Je weet misschien ook dat je zo’n potje heel makkelijk en veel goedkoper ook zelf kunt maken? Potje, opgerold sponsje (ruwe groene kant naar buiten) erin, favoriete remover er tot Halverwege bij en klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.