Categorieën
Fashion Nieuws

Miley voor Jacobs

Het is een prachtige jonge vrouw, dat staat voorop, maar een samenwerking tussen Miley Cyrus en Marc Jacobs had niet iedereen zien aankomen. Sterker nog: Miley wordt het nieuwe gezicht van het modehuis. Geen wonder dat de hele wereld in rep en roer was toen dit nieuws naar buiten kwam. Op haar Instagram account liet ze ons alvast meegenieten van een foto. Die Jacobs look die past haar eigenlijk wel.

Miley1
Ze was misschien wel de meest shockerende persoonlijkheid in 2013. Al die fratsen die ze uithaalde hebben haar wel mooi één van de meest bekende mensen op deze ronde aardbol gemaakt. Dan had ze een coupe van gekke knotjes, dan was haar haar er ineens helemaal af en dan stond ze weer met haar derrière in het kruis van Thicke, lekker schudden met die billen! Haar tong is inmiddels net zo beroemd als zijzelf, want elke reden is goed genoeg om haar lange, natte mat naar buiten te laten kijken. Het shockerende hoogtepunt van Miley, wat alle alarmbellen deed rinkelen, was wellicht haar videoclip Wrecking Ball geregisseerd door Terry Richardson. We hoeven niet meer te omschrijven hoe ze naakt op een enorme sloopbal zat te rijden.

Het was een hectisch jaar voor de zangeres (dat beroep zouden we bijna even vergeten) en voor iedereen die haar op de voet, of gewoon af en toe, volgde. Dat ze beeldschoon is kunnen we niet ontkennen. Daar was geen ontkomen aan bij de close-ups in de hiervoor genoemde videoclip. Volle sappige lippen, wimpers waar we een moord voor zouden doen, om nog maar te zwijgen over haar babyhuidje (gr&T&*), om jaloers van te worden. Dit zag ook Marc Jacobs en als reactie zette hij zijn charmes in om haar te strikken voor zijn lentecollectie. Daar was waarschijnlijk niet veel moeite voor nodig, want de twee kennen elkaar al een poosje. De collectie laat een hele andere Miley zien dan we het afgelopen jaar voor ogen hebben gehad. Wat ons betreft mag ze in deze look het podium beklimmen.

Q: wat vind jij, past deze look beter bij Miley?

Bron: Nylonmag
Beeld: Instagram

5 reacties op “Miley voor Jacobs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.