Categorieën
Beauty Haar

Gastreview Wella ProSeries Hairspray en Air Mousse – door Tessa

Een tijdje geleden werd ik door een PR-bureau verblijd met een soort verrassingsdoos vol mooie nieuwe producten voor het nieuwe seizoen en daarin vond ik onder andere een aantal haarproducten. Nu is het een beetje lastig, zo niet ondoenlijk, om alle haarverzorgingsproducten zelf te testen en dus plaatste ik op de By Sjanty Facebook pagina een oproepje of er dames waren die me een handje wilden helpen. Nou, dat was niet tegen dovemansoren gezegd en uiteindelijk was het Tessa die de Wella ProSeries Hairspray en Air Mousse voor me geprobeerd heeft!

Wella ProSeries Hairspray  € 4,99 voor 400 ml
De hairspray ruikt lekker, heeft een niet al te harde spuit, is makkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat mijn slappe en futloze haar de hele dag goed in model blijft zitten. Verder droogt de spray snel, laat een mooie glans op mijn haar achter en is aan het eind van dag weer makkelijk uit te kammen. Doordat het een grote bus is kan je er lekker lang mee doen!

Wella ProSeries Air Mousse € 4,99 voor 150 ml
Een heerlijk zachte mousse die makkelijk uit de fles komt, makkelijk aan te brengen is en lekker ruikt. Mijn haar glanst, blijft goed in model zitten en wordt niet hard als ik de mousse aanbreng. Verder is de Air Mousse makkelijk uit te kammen en je haar wordt er niet vet van.

Ik vond het erg leuk om deze producten te gebruiken en te reviewen. Ik weet wat ik moet kopen als de bussen leeg zijn, want ik ben zeer tevreden. Ik hoop dat ik in de toekomst vaker producten mag testen en reviewen.

Bedankt By Sjanty!!

10 reacties op “Gastreview Wella ProSeries Hairspray en Air Mousse – door Tessa”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.