Categorieën
Lifestyle

5 redenen waarom ik helemaal klaar ben met de winter!

Je wil niet weten hoe blij ik ben dat het maart is, want eindelijk eindelijk eindelijk eindelijk is de lente in zicht. Wég met september, oktober, november, december, januari en februari en kom maar door met maart, april, mei, juni, juli en augustus, whoehoe! Het is volgens mij wel duidelijk dat ik he-le-maal klaar ben met de winter en ik zal je haarfijn vertellen waarom!

Klaar met dikke kleren
Blegh, ik ben ineens helemaal klaar met die wollen sjaal, dikke jas, lange laarzen en prikkende maillots, ik wil zwierige jurkjes, luchtige jumpsuits, open schoentjes en korte mouwen! Gelukkig beginnen de temperaturen eindelijk een beetje mee te werken en lijkt het erop dat de wintergarderobe binnenkort naar zolder kan. Ik kan niet wachten!

Klaar met de kou
Wat mij betreft is er wel even meer dan genoeg sneeuw gevallen voor de komende tien jaar en kan ik de term vorst voorlopig ook niet meer horen. Ik ben klaar met het bibberen, rillen, glijden, glibberen, sneeuw schuiven, krabben, onderkoeld zijn en wil alleen nog maar warmte, zon, strakblauwe luchten, een zacht briesje, bloeiende bomen en planten en ritjes op de scooter.

Klaar met de duisternis
Wat heerlijk dat het nu al wat langer licht is en we niet om half 5 al in het donker zitten. Eén van de meest heerlijke dingen aan de zomer is dat je gewoon tot middernacht buiten kunt zitten en ’s morgens meteen zin hebt om je bed uit te jumpen en aan de dag te beginnen. Hello, good mood!

Klaar met al die maanden
Serieus, waarom zijn die seizoenen zo ontzettend oneerlijk ingedeeld? Wie in hemelsnaam heeft het verzonnen dat we van september tot maart in de regen, sneeuw, ijs, storm, ijzel en andere rommel zitten en de zomer maar een paar maanden duurt. Alsof het nog niet erg genoeg is lijkt het ook wel alsof de winter steeds langer en langer gaat duren en er geen eind aan komt. Bevrijd ons!

Klaar met donkere kleuren
Ik heb genoten van de donkerrode, donkerbruine, donkerpaarse en donkerbruine nagellakken, maar nu ben ik écht toe aan kleur. Zachte pastelkleurtjes, felle neons, het maakt niet uit als het maar vrolijk en fris is.

Q: Ben jij ook zo klaar met de winter of niet zo erg als ik?

25 reacties op “5 redenen waarom ik helemaal klaar ben met de winter!”

Heel herkenbaar! Ook al is het ’s ochtends nog koud, ik kwam helemaal in een zomer stemming omdat ik de vogeltjes hoorde fluiten en omdat het om half 8 al licht was! Eindelijk!

Helemaal mee eens!
En je humeur verandert gelijk als het zonnetje schijnt! Gelukkig was het vandaag heerlijk weer! Ik heb ook gelijk veel minder moeite om uit bed te komen idd. Ik zie de blauwe lucht en een zonnetje, en ik ben m’n bed gelijk vergeten 😛

Jaaa ik ben er ook echt helemaal klaar mee! Bah! Genieten van de lente nu, want echte zomers hebben we eigenlijk niet eens meer. Gelukkig vind ik september nog niet echt winter, vaak is het dan mooier weer dan in de echte zomer.

Ik ben ook helemaal klaar met die 10 lagen die je aan moet trekken en al die donkere kleuren. Doe mij maar 11 maanden warme dagen, 1 maand kou,regen en hagel is meer dan zat 😉

Ik ben er ook zoooo klaar mee! Als ik met de hond ga lopen, wil ik gewoon naar buiten stappen zonder 5 minuten bezig te zijn met mezelf inpakken, om vervolgens versteend thuis te komen. Brrrrr. Dat uitglijden in de sneeuw heb ik ook wel gehad nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.