Categorieën
Beauty Nagels

Swatches nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers – deel 1

Ja hoor, ook in Woerden zijn de spiksplinternieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers gearriveerd en is het vernieuwde assortiment eindelijk compleet. De doppen van de flesjes zijn een beetje anders, de lakken beloven nóg meer glans en we kunnen nu kiezen uit maar liefst 40 kleurtjes. Sommigen van deze kennen we al maar er zijn gelukkig ook een heel aantal écht nieuwe, waarvan ik er vandaag vier aan je ga showen!

Super dat Catrice de kleuren en de structuur van haar nagellakken steeds blijft vernieuwen, dat houdt de variatie er een beetje in. De nieuwe Ultimate Nail Lacquers zijn voorzien van een zogenaamde Gloss Booster technologie waardoor ze maximaal moeten glanzen en verder zijn ze vrij van formaldehyde, tolueen en ftalaten, moeten ze niet snel chippen en dankzij het brede kwastje makkelijk en snel aan te brengen zijn.

Wow, dat zijn nog eens flashy green nails! Zelf ben ik niet zo heel gecharmeerd van metallic limegroen, maar 12 Walk The Lime (twee laagjes) is een heel geschikt lakje voor dames die niet terugdeinzen voor een beetje opvallende nagels en wel van een beetje kleur houden.

Wat een cutiepie is deze shimmery zalmroze 21 Rosy One More Time, ik ben en blijf dol op dit soort zachte en romantische tinten. Beetje jammer dat het feit dat het zeker wel drie laagjes nodig heeft het geheel wel een beetje verpest, maarja dat heb je natuurlijk gauw met lichte kleurtjes.

Oeh ja móói, deze roodbruine 22 Bricky Mouse met gouden glittertjes (twee laagjes)! Niet perse een kleurtje dat ik associeer met lente of zomer, maar Catrice kan natuurlijk niet met alleen maar pastelkleurtjes aankomen.

IMG_8891Oeh ja, de 30 Lilactric (twee laagjes) vind ik leuk! Supergaaf dat pastelpaarse kleurtje met die gouden shimmery glans, volgens mij zijn dit soort lakjes  in mijn stash redelijk zeldzaam.

Nou, Catrice heeft wel weer haar best gedaan, toch? Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik lang niet alle kleurtjes even vernieuwend vind en dat ik er heel wat ook al heb (van een aantal lakjes zijn alleen de nummers veranderd), maar ik heb toch wel een paar leuke exemplaren gescoord. Van de vier van vandaag vind ik vooral de 30 Lilactric en de 21 Rosy One More Time erg leuk, deze zijn lekker lenteproof en helemaal mijn kleurtjes.

IMG_8982De vernieuwde Catrice Ultimate Nail Lacquers zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze vier nieuwe kleurtjes? Heb je zelf al nieuwe Ultimate Nail Lacquers gescoord?

Yeah, I like
♥ Het brede kwastje lakt erg fijn
♥ De kleurtjes van 30 Lilactric en 21 Rosy One More Time vind ik erg leuk
♥ Lakjes glanzen mooi
♥ Bevatten geen formaldehyde, tolueen en ftalaten

Beetje jammer
:-/ De nieuwe kleurtjes zijn niet allemaal even vernieuwend
:-/ 21 Rosy One More Time heeft drie laagjes nodig 

41 reacties op “Swatches nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers – deel 1”

Oeh Rosy One More Time vind ik mooi! Jammer van de dekking, dat kleurtje had makkelijk dekkend kunnen zijn geweest in minder lagen! Hij doet me wel denken aan de nieuwste Nude Glam lakje van Essence, maar dan met grovere glitter.

Wat leuk dat de naam Catrice nu bovenop de doppen staat. Minder leuk voor de mensen die graag hun lakjes labelen. :’) Ik vind het wel weer leuke kleurtjes, alleen ben ik een beetje klaar met de metallic finish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.