Categorieën
Beauty

Favorieten 31

It’s that time of the month again. En nee, niet dat moment dat nu het eerste in je gedachten tevoorschijn komt. Het is weer de tijd van de maand om de gereviewde beautyproducten langs te gaan en onze persoonlijke favoriet te kiezen en deze keuze te onderbouwen.
Favorieten 31-1

Eens in de twee weken gaat onze beautyredacteur alle geteste producten nog eens langs en kies daaruit haar eigen persoonlijk favoriet. De spelregels zijn simpel: het mag er maar één zijn. En meestal (tot nu toe altijd) is dat product opgenomen in haar dagelijkse beauty ritueel.

De producten die we de afgelopen twee weken hebben getest:
Kur-bazaar-biologische-nagellak
French Manicure Met Beli Luu
No7 Stay Perfect Lip Stain
Beautybox maart 2015
Yves Rocher Serum Végétal
Bourjois Trio Nude Smoky

Goed nieuws en slecht nieuws
Wanneer je goed nieuws en slecht nieuws hebt, begin je vaak met het slechte nieuws, zodat het daarna alleen nog kan meevallen. Dat doen we nu ook. Het slechte nieuws is dat de French Manicure Beli Luu ons veelbelovend leek. Wij dachten oprecht dat dit HET hulpmiddel was om een French manicure na te bootsen. Maar het was een flater. De witte lijn was onmogelijk strak aan te brengen. Jammer. Zeker voor het bedrag dat je ervoor moet neertellen, want het is niet goedkoop.
En dan komt het goede nieuws: Rituals heeft een nieuwe lijn gelanceerd die Beautybox abonnees als eerste van heel Nederland konden gebruiken. Want de body & bed spray zat in de Beautybox van maart. Heel chill. De geur ruikt heel bekend, maar een stuk frisser en er is zelfs een kleine menthol-achtige vibe te ruiken als je je neus goed gebruikt. Wij zijn fan. En ook van de Beautybox trouwens, omdat je dan kennis maakt met merken, producten en nieuwe lijnen die je anders misschien over het hoofd zou zien. De absolute favoriet van de redactie in deze periode is dan ook Rituals TAO Calming Bed & Body mist.

Favorieten 31-2

Q: Welke van de geteste producten lijkt jou de fijnste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.