Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Yves Rocher Serum Végétal

Er jonger uitzien en een stralende huid, dat hebben we vaker gehoord. Zowat elke dagcrème belooft het. Maar wat onderscheidt dagcrèmes van elkaar? Wat onderscheidt Yves Rocher Serum Végétal nou van al die anderen? 

YR3

Ja hoor, even smeren en er jonger uitzien. Het kan. We hebben het al vaker ondervonden. Maar word je op een gegeven moment niet een beetje dagcrème-moe? Nee hoor. We willen alleen wel weten wat een dagcrème nou zo bijzonder zou moeten maken en waarom hij echt anders is dan wat alle andere merken bieden.

Het grootste onderscheid dat Yves Rocher maakt met Serum Végétal is dat het sneller opgenomen zou worden door de huid. Is dat ook zo? Yves Rocher Serum Végétal wordt inderdaad heel snel opgenomen door de huid, maar of het nou echt sneller is dan andere dagcrèmes die snel intrekken…? Dat laten we even in het midden. Daarnaast bevatten alle dagcrèmes uit de Serum Végétal lijn het extract van het IJskruid (levensplant) dat de mTOR-proteïne stimuleert. Deze proteïne reactiveert de celmechanismen die rimpels tegengaan. Natuurlijk oryza-extract stimuleert de zuurstoftoevoer in de cellen, zodat de huid weer gaat stralen. Maar naast die eigenschappen zijn de verschillende crèmes binnen de lijn allemaal te herkennen aan hun eigen specifieke eigenschappen.

YR4
Yves Rocher Serum Végétal Rides & Eclat is een gladmakende dagcrème die fijne lijntjes tegengaat en vermindert en een doffe huid verandert in een stralende huid. Deze dagcrème is bedoeld voor een huid in een leeftijd eind 20 tot begin 40.

YR5
De crème smeer soepel uit, en wordt, zoals beloofd, snel door de huid opgenomen.

YR6
Bij elke dagcrème in deze lijn hoort een bijpassend (oog)serum (voor dezelfde leeftijdscategorie). Dit oogserum heeft gelijkwaardige eigenschappen, maar focust zich op de huid rondom de ogen. Ook helpt het tegen donkere kringen.

YR7
Yves Rocher Serum Végétal Rides & Fermeté is een rijkere crème voor de rijpere huid. 

YR8
Dat het een rijpere crème is merk je meteen aan de wat stevige structuur. De crème is echt bedoeld voor diepe rimpels en een verslapte huid, voor dames in de leeftijd midden 30 tot 55 jaar. Het is heel verleidelijk om te denken dat wanneer je jonger bent, deze crème misschien wel prefentief zal werken tegen diepe rimpels. Natuurlijk is het beter dan niks smeren, maar het is heel belangrijk om een crème te smeren waar jouw huid behoefte aan heeft. Dus blijf vooral in je eigen leeftijdscategorie zitten om jouw huid van al haar behoeften te kunnen voorzien.

YR9YR10
Ook bij deze crème zit een bijpassende oogcrème en deze zou alle soorten rimpels onderuit halen. Wat betekent dat je deze wel kunt gebruiken als je onder de 40 jaar bent.

YR11
Yves Rocher Serum Végétal Rides & Lifting is voor de hoogste leeftijdscategorie, het is namelijk een dagcrème voor dames in de leeftijd eind 40 tot begin 70.

YR12
Deze crème is heel erg stug en een beetje plakkerig als je hem tussen je vingers voelt. Aan deze crème zijn we duidelijk nog niet toe. De crème werkt tegen rimpels en heeft een liftende werking waardoor het gezicht haar “oude” V-vorm weer terug zou krijgen.

YR13
Het bijpassende serum heeft een vergelijkbare functie als de dagcrème dan veel geconcentreerder en richt zich vooral op de functies in plaats van andere gezichtsverzorging.

Q: Welke van deze crèmes past bij jouw huid?

 

Één reactie op “Yves Rocher Serum Végétal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.