Categorieën
Beauty

Favorieten 19

Challenges, vergelijkingen, en opsommingen zorgen voor een enorme lading aan producten. Mooie producten. Prachtige producten. En stomme? Nee, die waren niet van de partij.

favorieten19-1

De afgelopen twee weken hebben we er wat af vergeleken. Er zijn extreem veel producten in onze schoot geworpen die we hebben opgevangen in artikelen die opsommingen en vergelijkingen bevatten. Wel zo leuk vonden we.

De producten die we hebben getest:
Aussie Miracle Styling
De leukste nieuw ontdekte beauty merken
Een zijde zachte Sensai huid
Welke droogshamppo is de beste?
Lipstick trends
Mascara challenge

favorieten19-2

Ja het is misschien een beetje asociaal om ongeveer ALLE Aussie producten voor je neus te hebben -vinden we helemaal niet erg-, één van de duurste en meest exclusieve gezichtsverzorgingslijnen te mogen proberen en dan ook meteen de hele lijn, aan de leukste nieuwste beautymerken voorgesteld te worden, mascara’s voor het oprapen te hebben en nooit zonder lipproducten te hoeven zitten. Ja het is wat, dat leven van een beautyredacteur. Pfoe zwaaaar. Maar eerlijk is eerlijk: we moeten er heus wel hard voor werken. Want continu inspiratie op kunnen wekken gaat niet vanzelf en woorden schud je nou eenmaal niet zo één, twee, drie uit je mouw. Hoewel het een hoop scheelt wanneer je leuk werk doet. Zoals hier wel degelijk het geval is.

favorieten19-3

Toch zit er tussen al die producten één favoriet. Of ja, een het is wel een hele lijn. Waarom zouden we bescheiden blijven als we in de positie zijn om dat niet te hoeven? En we doen ook meteen maar even duur, want de favoriet van deze twee weken is toch echt de lijn van Sensai. We kunnen er gewoon niet om heen. Dit spul is zalig! Misschien niet voor iedereen weggelegd. Sorry daarvoor.

Q: Welke van deze producten lijkt jou het fijnste?

Één reactie op “Favorieten 19”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.