Categorieën
Beauty Make-up

Lipstick trends

Verslaafd als een verslaafde, ontken het maar niet, jij bent ongetwijfeld ook verslaafd aan lipproducten. Lekker klodderen en smeren, het liefst de hele dag door. Daar schamen we ons niet voor.

lip1

Het is maar goed ook dat half Nederland zich openlijk overgeeft aan lipverzorging. Het schijnt namelijk dat droge lippen kleine rimpeltjes veroorzaken. De eerste tekenen van ouderdom willen we in elke vorm vermijden. Ga weg hoge leeftijd, blijf uit mijn buurt! Kssscht! Dus wordt het de hoogste tijd om inzicht te geven in de nieuwe trends en producten op het gebied van lipverzorging. Zet het teiltje maar vast klaar, want dit wordt kwijlen geblazen! Promise.

lip2

lip9

Smashbox heeft inmiddels naam gemaakt in beautyland. Velen kennen het merk al, maar de vraag “waar is het te koop” bleef vaak onbeantwoord. Internet? Ja koekoek, àlles is op internet te koop. Maar eindelijk kunnen we concreet antwoord geven zonder “internet” te hoeven zeggen. Smashbox is namelijk sinds kort verkrijgbaar bij Douglas. Zo ook deze Legendary Lip Gloss set. Voor €35,00 ligt ‘ie al onder de kerstboom. *knipoog.

lip4

Nog zo’n gevalletje “waar kun je het kopen, op internet? DUH”. Sleek. Sleep Lip 4 Lipstick Palette – Ballet heeft een naam die hem eer aandoet, omdat ballerina’s zo lekker au naturelle zijn. Lijken, bedoelen we. Want ze dragen make-up. Heus wel. En dit paletje legt de laatste hand aan die natural look. Hij is al lang te koop bij The Make Up Spot (net als heul, heul veul andere Sleek producten) voor €10,99, maar sinds kort is hij ook verkrijgbaar bij de kleinere V&D’s waar geen ICI Paris XL in gehuisvest is.

lip5

Al heel veel van dit soort lipproducten gingen aan ons voorbij, maar onze favoriet van Clinique hadden we nog niet in onze persoonlijke collectie. Voor de sappigste lippen gebruik je verzorgende Clinique Chubby Stick Baby Tint 01 Poppin’ Poppy. Het geeft niet heel veel kleur, maar wel een meer dan gezonde, oranje-achtige gloed. Hij is exclusief verkrijgbaar op clinique.nl voor €20,00.

lip6

NYX staat vooral bekend omdat het een beetje afwijkt van de gebaande paden. Ze doen het allemaal net even iets anders dan anders. Matte, gekleurde lip crème in een lipgloss flacon: NYX Soft Matte Lip Cream, en lip boter als lipstick: NYX Butter Lipstick. Andere merken wijken ook wel eens af, maar NYX doet niet anders. Het merk is sinds kort opgenomen in het assortiment van verschillende V&D vestigingen. Met prijzen varierend van onder de 10 tot ongeveer 25 euro blijft het allemaal behapbaar.

lip7 lip10

Wat duurder is het merk IsaDora wat eveneens sinds kort bij verschillende V&D vestigingen verkrijgbaar is. Dit luxe merk heeft de Multi Vitamin Gloss lipgloss ontworpen dat voor 90% uit vitamines (A,E, C + Q10) bestaat. Want ja, als we dan toch de hele dag aan het smeren zijn, kan het maar beter goed voor je zijn. Dat noemen we nog eens meedenken met de doelgroep. De gloss is makkelijk aan te brengen en blijft heel lang zitten.

Q: Welke vind jij de leukste?

4 reacties op “Lipstick trends”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.