Categorieën
Beauty

Favoriete producten 4

De testproducten blijven maar binnenstromen bij Femme Magazine. En hoe harder de productentoevoer gaat, hoe harder wij gaan testen. Elke twee weken neemt Mariëlle de geteste producten nog eens even door, trekt haar conclusies en het belangrijkste: ze kiest haar persoonlijke favoriet.

favorieten4

Deze maand heeft Mariëlle getest:
Nieuwe lipgloss kleuren van Catrice en Essence
Afslankmiddeltje Yves Rocher Cle Vegetale Maniceur
Lovea Bio Suncare
Lente en Pasen met Lush

Normaal gesproken is er altijd een absolute favoriet. Soms zijn er zelfs meerdere favorieten wat het ontzettend moeilijk maakt om te kiezen. Maar deze keer is het anders. De producten waren niet slecht. Helmaal niet zelf (hallo, er zaten allemaal Lush spulletjes bij!). Toch laat Mariëlle merken dat ze geen van de producten voor zichzelf zou kopen. Natuurlijk heeft ze wel eens (best wel heel erg vaak) Lush producten gekocht. Maar dat was eigenlijk altijd voor iemand anders, als cadeautje.

Over het algemeen doet lippenstift het ook altijd erg goed bij de beauty redactie. Maar deze keer waren ze niet verrassend genoeg om hysterisch rondjes te rennen en te schreeuwen hoe geweldig de make-up wel niet is. De afgelopen twee weken was er zelfs een product dat we vanuit de grond van ons hart afraden. Gewoon, omdat we onze ervaring niemand willen aandoen. Voor zo ver we ons kunnen heugen is dit nog nooit zo hardnekkig voorgekomen. De Yves Rocher Défiligne is een verslankende kuur waar we vreselijk misselijk van werden. Dat is dus duidelijk de minst favoriete.

favorieten4-1

En dan nu de echte favoriete: Mariëlle is niet echt een fan van de producten van Paule Begoun. Niet omdat ze haar strategie niet gelooft of niet waardeert, want ze vindt het fantastisch wat deze vrouw doet, maar de producten ruiken nooit zo lekker. Eigenlijk is dat alleen maar een goed teken, want dat betekent dat er geen geurstoffen aan het product zijn toegevoegd. Toch is één van de producten van Paula het product dat deze week wordt ondergedompeld tot favoriet. Puur omdat het zo puur is. De cleanser vond Mariëlle het aller fijnste, omdat deze reiniger écht reinigt en dat merk je aan alles. Eigenlijk merk je pas hoe belangrijk het is om een grondig gereinigde huid te hebben, als je het hebt ervaren. Thank Paule voor deze levensles!

Q: Welke van deze producten lijkt jou het fijnste?

Één reactie op “Favoriete producten 4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.