Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Lente en Pasen met Lush

De altijd herkenbare geur van Lush werd het kantoor binnen geslingerd. Het gevoel van lente werd door de altijd vrolijke postbode op de redactie gelanceerd. Dit is hét signaal dat de Lush lente producten weer verkrijgbaar zijn. Daarnaast heeft Lush hele geinige producten speciaal voor Pasen.  Lush1 Lush2
Je hoeft niet eens de weg te weten om een Lush winkel te kunnen vinden. De bekende geur van zeepjes, bruisballen en smeerseltjes komt je tegemoet en vult je neusgaten. Pure verleiding, puur genieten. In gedachten zie je jezelf al verrimpelen in een bruisend bad vol met ongeveer het hele Lush assortiment. Je ziet het al voor je: de grote grijns op het gezicht van die vriendin die binnenkort jarig is, aan wie je een pakketje cadeau geeft. Ieder meisje en elke vrouw wil toch Lush producten op haar verjaardag? En niet alleen op haar verjaardag. Dit is hét perfecte cadeau, voor eigenlijk elke gelegenheid, waarvan je altijd weet dat je raak schiet. Wij weten precies hoe het voelt om Lush te krijgen. Hoe je dag niet meer stuk kan bij het ontvangen van een geurig doosje.

Lush3
150 gram kakelverse worteltjes: Bunch of Carrots reusable bubble bar zorgt voor een flinke dot schuim in bad wanneer je met de wortels door het badwater roert alsof je een pan soep op smaak brengt. Deze kun je hergebruiken.

Lush4
Een gouden ei van maar liefst 115 gram: Golden Egg Bath ballistic die je naast je neer legt in een bad gevuld met warm water en dat het water maar heel snel de zoete geur mag overnemen.

Lush5
200 gram Brightside bubble bar die wordt verkruimeld onder stromend water voor bulten geurig schuim.

Lush6
100 gram Wonder Woo Hoo bubble bar die je net als de brightside bubble bar onder stromend water verkruimelt om een schuimbad te maken.     Lush7
90 gram Inhale Exhale bath ballistic die je naast je neerlegt in een bad gevuld met warm water. Er ontstaat een frisse geur die je zal oppeppen als je je wat snotterig voelt.

Lush8
50 gram Rose bubble bar zorgt, zoals de naam al doet vermoeden voor een hele hoop schuim in bad wanneer je de roos verkruimelt onder stromend water.

Lush9
De 70 gram Tulip From Amsterdam reasable bubble bar zwaai je als een toverstafje door het water en hocus pocus pilatus pas, ik wenste dat er heel veel schuim was!Deze roos kun je hergebruiken.

De Lush producten zijn verkrijgbaar in de Lush winkels.

Q: Welk van deze Lush producten is jouw (potentiële) favoriet? 

2 reacties op “Lente en Pasen met Lush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.