Categorieën
Fashion Nieuws

Sylvie siert de Vogue

Voor iedereen die er ook maar een beetje toe doet is het een droom van jewelste om op de cover van ’s wereld meest invloedrijke modeblad te mogen staan. Iedereen wil met zijn of haar gemake-upte hoofdje op de voorpagina van de Vogue.

Sylvie2

Gewild
Het is niet zo gek dat elk model, elke ster, elke zangeres en eigenlijk ook iedereen die er niet toe doet op de cover van de Vogue willen staan. Die plek is niet voor iedereen weggelegd. Je moet wel over een flink portie schoonheid beschikken wil de Vogue jou voor hun karretje willen spannen.

Doutzen flikte het gewoon
Doutzen Kroes heeft voor Vogue’s doen al heel vaak vanuit de supermarktschappen de winkel in mogen staren op de cover van het meest prestigieuze modeblad. Zelfs de septembercover, die in de bladenwereld het aller aller belangrijkste nummer van het jaar is, heeft ze al mogen vullen met haar prachtige gezicht.

Sylvie doed het haar na
Nu is het de beurt aan Sylvie Meis. Na alle rompslomp van het afgelopen jaar lijkt er dan eigenlijk een lichtpuntje te zijn die niet bevangen kan worden door de duisternis. Sylvie is bloedmooi vastgelegd en is nu overal verkrijgbaar voor iedereen die haar van dichtbij wil zien.

Sylvie doet een encyclopedie open
Dachten we inmiddels al alles te weten van Sylvie en haar levensverhaal? Bij Vogue doet ze nog een boekje open over het afgelopen jaar. Het hele boek welteverstaan. In deze editie staat het hele verhaal van voren naar achteren en van links naar recht. Zo puur als chocolade van 100% cacao. Net zo puur al ze op de foto’s verschijnt in een onwijs knappe jurk van Louis Vuitton. Maar ja, dan noem je ook een naam.

Q: Heb jij al een glimp opgevangen van de nieuwe Vogue?

Bron: Vogue
Beeld: Twitter

2 reacties op “Sylvie siert de Vogue”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.