Categorieën
Beauty Make-up

Etos Powder Blush zomer 2013

Zomer? Welke zomer, het is toch herfst? Ja, daar lijkt het helaas wel op lieve dames maar over een maandje zitten we toch echt in bikini aan de barbecue en met blote voeten in het warme zand (onder het motto wishful thinking….). Weer of geen weer, Etos is al helemaal klaar voor het zomerseizoen en komt met een geweldig leuke collectie met daarin onder andere sieraden, strandtassen, zonnebrillen en natuurlijk een aantal mooie make-upjes, waaronder de práchtige Powder Blush!

Etos heeft al eerder een soortgelijk paletje uitgebracht, dat was er eentje met verschillende bruin- en goudtinten die te gebruiken waren als bronzer. De nieuwste variant met roodbruin, zamlroze, witte, bruinbeige en knalroze is natuurlijk perfect voor mooie zonnige  zomerdagen en is echt een pláátje om te zien.

Hoewel ik zelf niet zo snel rond zal gaan lopen met een knalroze kleur op m’n wangen zijn de andere kleurtjes uit het paletje natuurlijk prima te gebruiken. Wel een beetje jammer is dat de kleurtjes verdeeld zijn in van die kleine partjes waardoor het heel lastig is ze op zichzelf te pakken te krijgen. Daarnaast zijn ze helaas ook wel wat kruimelig en los van structuur, maar op zich wel mooi van kleur en in intensiteit op te bouwen.

De Etos Powder Blush is vanaf maandag 27 mei voor € 4,99 te verkrijgen bij Etos. Nice to know: van 10 juni tot en met 7 juli a.s. mag je bij besteding van elke € 15,00 een zomerse Etos mini-lipgloss uitzoeken!

Q: En, wat vind je zo op het eerste gezicht van deze blush powder?

30 reacties op “Etos Powder Blush zomer 2013”

Als je met een bruin tintje van vakantie terugkomt is deze toch wat te licht/rose. Heb nu op advies van de winkel de bronzingvariant gekocht uit je eerdere review.
Houdt de bruine tint sprankelend, maar het is inderdaad jammer dat hij wat kruimelig is. Ik haal de kwast overigens door het hele palet, die vakjes zijn me te klein om er onderscheid in te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.