Categorieën
Beauty Nagels

China Glaze ‘Texture’ nagellakken

Liquid sand, crackle, magnetic, het zijn slechts een paar van de nagellaktrends die we de afgelopen tijd voorbij hebben zien komen. Tuurlijk, een gewoon creamy of glitterig lakje is superleuk, maar iets dat nu helemaal hip & happening is zijn de zogenaamde textured lakken, oftewel nagelkleurtjes met een hele gave korrelige, grunchy finish. Kijk mee naar swatches van de Texture collectie van China Glaze!

De Texture collectie van China Glaze bestaat uit zes kleurtjes: de framboosroze Bump & Grind, de zachtgroene In The Rough, de koraalkleurige Itty, Bitty & Gritty, de helderblauwe Of Coarse, de pompoenoranje Toe-Tally Textured en de pastelpaarse/roze Unrefined.

De Texture lakken vragen verder geen heel bijzondere manier van aanbrengen, je moet alleen een beetje oppassen dat je niet teveel (dikke) lagen aanbrengt, twee is echt maximaal, en dat je ze goed laat drogen.

Bump & Grind en In The Rough

Itty, Bitty, Gritty en Of Coarse

Toe-Tally-Textured-UnrefinedToe-Tally Textured en Unrefined

Oeh ja, ik vind de Texture lakken echt leuk! De lakken zijn eigenlijk met één laagje al dekkend en mooi grunchy van structuur, maar eigenlijk breng ik er toch altijd twee aan voor een echt optimale dekking. Verder vind ik de korrelige finish van deze lakken echt fascinerend, ik blijf er maar aan voelen en naar kijken. Dikke vette like!

De China Glaze Texture nagellakken zijn voor € 5,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je van het grunchy effect van deze Texture lakken? 

30 reacties op “China Glaze ‘Texture’ nagellakken”

Ik vind de kleuren er in de potjes fantastisch uit zien, werkelijk waar. Maar (en nu komt ie) hoe het er uit ziet op de nagels vind ik toch een stuk minder. Het lijkt mij al snel erg rommelig en ik ga zelf sneller voor een mooie glanslaag. Ik laat deze dus aan mij voorbij gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.