Categorieën
Beauty Make-up

Benefit Longwear Powder Shadow en Creaseless Cream Shadow

Als er een verkiezing zou zijn van het merk met de leukste verpakkingen zou Benefit zeker weten ergens bovenaan, misschien zelfs wel helemaal bovenaan, eindigen. Leuk is dat ze ook heel regelmatig met nieuwe dingen blijven komen en ook dit seizoen worden we weer getrakteerd op een aantal spiksplinternieuwe Benefit Beauty’s, zoals de Longwear Powder Shadow en Creaseless Cream Shadow!

Zoals ik al zei zijn er twee nieuwe soorten oogschaduws bijgekomen in het Benefit assortiment: de Longwear Powder Shadows en de Creaseless Cream Shadows. Ik begin met de Longwear Powder Shadows, oftewel 12 poederoogschaduws in verschillende finishes (mat, glanzend en satin) die beloven écht longlasting en daarnaast ook nog eens superzacht te zijn. Écht longlasting, dat zou met mijn behoorlijk vettige oogleden behoorlijk impressive zijn, haha.

Nude Swing is een oogschaduw die prachtig licht koperbruin van kleur en lekker draagbaar is en een mooie satijnen glans heeft. De Longwear Powder Shadows zijn verpakt in superschattige vintage lichtblauw/wit/groene ronde doosjes met daarin een lekker stevig en degelijk wit rond doosje (3,0 gr)  met een transparant dekseltje. Met de zachtheid en pigmentatie van deze Longwear Powder Shadows zit het wel goed, daar is niets mis mee. Of deze mooie oogschaduw nu echt aantoonbaar langer blijft zitten dan een willekeurige andere oogschaduw betwijfel ik, maar het ligt natuurlijk er ook wel een beetje aan of je vettige of juist wat meer droge oogleden hebt.

Dan zijn er ook nog eens 10 Creaseless Cream Shadows, die zoals de naam al verklapt, niet zouden moeten creasen (dus niet in de lijntjes van je ogen gaan zitten). De Creaseless oogschaduws komen in eenzelfde vintage doosje als de Longwear Powder Shadows maar de oogschaduw zelf komt in een plat potje/doosje (4,5 gr) met een draaibare glazen bovenkant.

De kleur Skinny Jeans lijkt in het potje grijsachtig, maar blijkt op de huid toch meer bruin uit te pakken. Je merkt wel meteen dat het een creamy oogschaduw is want oef, hij is behoorlijk glibberig en glijerig. Mede door mijn vettige oogleden ben ik persoonlijk niet zo van de creamy oogschaduws, ook al beloven ze zoals deze van Benefit creaseproof te zijn. Nee, geef mij dan maar de mooie poederoogschaduw Nude Swing, die ik naar alle waarschijnlijkheid héél regelmatig zal gaan gebruiken!

De Benefit Longwear Powder Shadows en Creaseless Cream Shadows zijn voor € 19,00 per stuk verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Wat denk je van deze 2 nieuwe Benefit oogschaduws?

23 reacties op “Benefit Longwear Powder Shadow en Creaseless Cream Shadow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.