Categorieën
Beauty Make-up

Essence Sun Club Bronzing Powder

Het ziet er de afgelopen weken wat troosteloos uit buiten, maar als we de weerberichten mogen geloven wordt het de komende dagen eindelijk weer wat het moet zijn: zomer! Natuurlijk laten wij ons niet tegenhouden door een beetje regen en smeren we evengoed allerlei mooie zomerproducten op onze gezichtjes, maar een product als bronzing powder komt toch net even beter tot zijn recht met een lekker warm zonnetje aan de hemel!

Ik ben inmiddels groot fan van de Sun Club Highlighter Powder die ik sinds ik hem ontdekt heb praktisch elke dag draag en zocht daar eigenlijk nog een mooie bronzer bij. Laat Essence in diezelfde Sun Club collectie nu ook een mooie Bronzing Powder hebben die onlangs een nieuw design heeft gekregen en een aantal mooie verschillende kleurnuances bevat om je gezicht en hals een mooi zomers tintje mee te geven. Deze Bronzing Powder is er in twee varianten: 01 Island Summer en 02 Sunlight Mix. Op onderstaande foto zie je de achterkant van het 02 Sunlight Mix doosje.

Voorop het doosje staat dat deze 02 Sunlight Mix vooral geschikt zou zijn voor brunettes met een wat meer donkere huid, maar eigenlijk zegt dat niet zoveel. Het doosje bevat tenslotte een aantal verschillende bruintinten en is daarmee eigenlijk voor ieder huidskleur wel te gebruiken.

Wanneer je het doosje opent en de poeder bekijkt valt meteen de mooie fijne shimmer op die erin verwerkt is. Behalve bruintinten bevat het ook een lichte crème-achtige highlight kleur die heel mooi voor op je jukbeenderen of op je wenkbrauwbot is.

Zoals je ziet is de Bronzing Powder verdeeld in vlakjes wat het meer keuze aan kleurtjes biedt, maar ook een beetje lastig in gebruik is. Als je namelijk één specifieke kleur wil gebruiken is het lastig met je kwast in dat kleine vakje te kunnen en ben je bijna gedwongen alle kleurtjes door elkaar te gebruiken of het plaatselijk met je vinger aan te brengen. Op onderstaande foto’s zie je de swatches van alle kleurtjes afzonderlijk.

Op onderstaande foto zie je alle kleurtjes van de Bronzing Powder door elkaar gemixed.

De poeder is niet enorm sterk gepigmenteerd en dus moet je er wel een aantal laagjes van aanbrengen om er wat van te zien. Verder geven alle kleurtjes je huid een mooie subtiele zomers tintje met een mooie shimmer die gedurende de dag prima blijft zitten. Net als de Highlighter Powder heeft ook deze Bronzing Powder een hele lichte en lekkere kokosgeur, dat het product nog een extra zomers tintje geeft. Alles bij elkaar genomen dus een prima bronzer die ook mooi te combineren is met de Highlighter Powder zodat je helemaal zomerklaar bent!

By Sjanty vindt dit product:

De Essence ‘Sun Club’ Bronzing Powder is voor € 2,79 verkrijgbaar bij Kruidvat.

7 reacties op “Essence Sun Club Bronzing Powder”

Ik zou hem eerder gebruiken als highlighter! Ik gebruik liever een matte bronzer om ietsje te contouren, en dan een bronzer met shimmer (zoals deze dus) een beetje op mijn jukbeenderen om mijn huid wat glowy te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.