Categorieƫn
Beauty Nieuws

The Beauty Department by Lauren Conrad

Naast een reeks boeken en het recent uitgebrachte Style boek ontbrak er natuurlijk nog iets op het lijstje van Lauren Conrad: een eigen beautywebsite. En die heeft ze nu! Lauren is voor veel meiden een groot voorbeeld met haar gevoel voor stijl en mode en ook haar make-up wordt vaak nagedaan. Gelukkig hoef je nu niet meer heel You Tube af te struinen voor wat LC inspiratie, maar kun je gewoon linea recta naar The Beauty Department!

Lauren beheert de website niet helemaal alleen, maar krijgt hierbij hulp van haar haarstyliste Kristin Ess en haar visagiste Amy Nadine. Op www.thebeautydepartment.com vind je haar en make-up how-to filmpjes, nageltrends, advies over diverse huidproblemen, Lauren’s laatste obsessies en inspiratiebronnen en ontelbare snelle tips.

Lauren kwam op het idee deze website te starten doordat ze zelf regelmatig in allerlei tijdschriften op zoek ging naar beautyhulp, maar vaak zonder resultaat. Volgens Lauren heeft ze in haar jeugd nooit echt geleerd hoe zij haar make-up en haar goed moest doen en de resultaten daardoor niet altijd geweldig waren. Het doel van The Beauty Department is dan ook meiden all over the world van wat basiskennis te voorzien en allerlei make-up en haartrends stapsgewijs en duidelijk voordoen zodat iedereen deze gemakkelijk zelf na kan doen.

Heb jij al een kijkje genomen op The Beauty Department?

5 reacties op “The Beauty Department by Lauren Conrad”

Ik kende de site al en volg hem al een tijdje. Echt leuk vooral die how-to filmpjes zijn leuk. Misschien een beetje brutale vraag alleen ik had laatst een tip over een artikel over waterproof make-up. Ga je dat nog doen? Zou ik gewoon willen weten.
xxx

Oke, leuk! Sorry, maar het was alleen nieuwsgierigheid. Ik ben trouwens helemaal fan van je blog. Je schrijft echt leuke stukken en hebt ook echt een mooie web lay-out. Ga vooral zo door!

Jaaa, dit is echt een leuke site! De youtube filmpjes vind ik ook erg leuk, maar wel jammer ze er niet zoveel plaatsen. Ik vind het ontzettend leuk dat zij zelf ook tutorials heeft gemaakt, door haar ben ik eyeliner gaan dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.