Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Essence ‘Snow Jam’ nagellakjes

Zo, dat is nog eens snel! Deelde ik gisteren mijn enthousiasme over Essence’ nieuwe limited edition collectie Snow Jam nog met jullie, heb ik ‘m een dag later al gescoord! Snow Jam staat helemaal in het teken van skiën, snowboarden, après-ski en alles wat verder ook maar een beetje met wintersport te maken heeft. Nu heb ik zelf verder helemaal niets met wintersport, maar tegen het mooie ijswitte, helderblauwe, turquoise/groene en paarse Snow Jam lakje zeg ik zeker geen nee!

Natuurlijk heb je lekker warme handschoenen aan als je van de zwarte piste roetsjt, maar als je je aan het einde van de dag gaat warmen aan een glüweintje moeten je nagels er uiteraard wel een beetje wintersport-proof uitzien. No problemo, als je de 01 Goofy-blue, 02 Lilac is my style, 03 Life is a freeride en 04 Top of the icestream in je koffer stopt, zit dat wel goed!

Wauw, 01 Goofy-blue (twee laagjes) is móói! Het heeft een supergaaf knalblauw kleurtje met een hele gave frosty zilver glitterende finish. Meer winterproof dan dit ga je je nagels niet krijgen!

02 Lilac is my style (twee laagjes) is niet perse een kleur die ik in een winter(sport)collectie zou verwachten, maar die op één of andere manier toch wel helemaal bij de andere drie kleurtjes past. Ik vind het hoe dan ook een heel mooi lakje, zeker met de goudkleurige shimmertjes die ook nog eens tussen het prachtige paarse kleurtje heen piepen.

Net als de lichtblauwe is ook deze 03 Life is a freeride (twee laagjes) echt een typisch winters lakje met het koele petrol/turquoise kleurtje. Het is een lakje dat jammer genoeg wel ietsjes streperig lakt, maar op zich maakt het leuke zilveren shimmertje dat wel weer goed.

Ice ice baby, dat is deze 04 Top of the icestream zeker! Je moet er een beetje van houden, maar op zich vind ik zo’n icey wit lakje  wel wat hebben. Het ‘grote’ nadeel van zulke lichte lakjes is echter wel dat ze eigenlijk nooit met twee laagjes dekken en er zeker drie nodig hebben, wat ook bij deze het geval is. 

De Essence Snow Jam nagellakjes zijn tot en met half februari voor € 1,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van de vier Snow Jam lakjes? Welke is/zijn jouw favoriet?

31 reacties op “Swatches Essence ‘Snow Jam’ nagellakjes”

Ik was net even in de Kruidvat en ik zag de Snow Jam collectie ook al, ik dacht echt huh? Hoort die er al? Want de Fantasia producten lagen nu in zo’n vieze op=op bak met open foundations enzo, al die arme, mooie highlighters haha. Maar ik vind de lakjes eigenlijk wel mooi!

Ik vind deze LE een beetje tegenvallen, naja, volgende maand ligt die oh-zo-mooie vintage district LE alweer in de winkel dus ik moet even geduld hebben..:)

Lilac is my style, definitely haha! Ik vind paars normaal niet zo mooi maar de shimmer is toch wel erg pretty <3 Het witte lakje vind ik de enige echte tegenvaller, maar een goede witte lak vinden is écht een uitdaging!

Ze hebben dat ‘frosty’ effect wel goed uitgewerkt in deze, vind ik! Helaas niet de kleuren die ik zal dragen. Ik heb de witte nog overwogen, maar ik denk dat die veel te licht is voor mijn huid. nuja, meer geld over voor de vintage district LE xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.