Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Essence Night Club Glamour to go eyeshadows – 03 Dance-til-dawn en 04 Already midnight?

De maand februari is nooit zo heel spannend, maar gelukkig weten Catrice en Essence deze lekker een beetje op te spicen met de lancering van allemaal nieuwe producten. Sinds de kalender afgelopen vrijdag op februari is gesprongen stalk ik de klantenservice en het personeel van Kruidvat zo’n beetje omdat ik móest en zou weten wanneer de nieuwe producten in de schappen zouden liggen. Omdat geduldig afwachten niet echt mijn ding is ben ik gistermorgen even het Kruidvat binnengestapt en BINGO!, de nieuwe Essence producten lagen er al!

Om mijn beautyuitgaven nog een béétje binnen de perken te houden heb ik direct na de aankondiging van de nieuwe producten een heuse Catrice en Essence wishlist gemaakt met producten die ik echt graag wil hebben. Aangezien de twee nieuwe Essence Night Club Glamour to go palettes daar ook op staan heb ik ze allebei – helemaal legaal – meegenomen!

De kleuren van de eerdere Sun Club Glamour to go oogschaduws (01 South Beach en 02 Long Beachen de nieuwe Night Club oogschaduws zijn letterlijk en figuurlijk een verschil van dag en nacht. De twee Sun Club paletjes hebben mooie lichte kleurtjes die heel geschikt zijn voor overdag en die van de Night Club zijn wat donkerder en perfect voor een mooie nachtelijke smokey eye.

De twee Sun Club paletjes gebruik ik heel regelmatig, ze hebben prachtige kleurtjes, zijn goed gepigmenteerd, superzacht en hebben een mooie glans. Er was voor mij dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik de twee nieuwe Night Clubs ook zou gaan scoren. Nou, enough with the blablabla, over naar de swatches!

Hierboven zie je de acht oogschaduws uit het 03 Dance-til-dawn paletje, die me qua pigmentatie helaas toch een heel klein beetje zijn tegengevallen. Als je naar de swatches kijkt denk je waarschijnlijk ‘maar daar is toch helemaal niets mis mee?’ en nee op zich niet, alleen heb ik van alle kleuren wel zeker een laagje of vier à vijf aan moeten brengen. Op zich geen ramp want dan is het resultaat alsnog prachtig, maar je bent gewoon even wat langer bezig.

Gelukkig is het met de pigmentatie van de 04 Already midnight? oogschaduws wat beter gesteld, deze zijn intenser van kleur en hoeven niet echt opgebouwd te worden. De eyecatcher van dit paletje is natuurlijk de knalblauwe kleur, deze is echt geweldig mooi. Qua pigmentatie wisselen de oogschaduws dus wel wat, maar wat ze gemeen hebben is een mooie subtiele glans, haast geen fall-out en prachtige kleurtjes om lekker mee aan de slag te gaan. En ja, dat is ook precies wat ik de komende week van plan ben!

De nieuwe Essence Night Club Glamour to go oogschaduwpaletjes zijn voor € 3,59 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: En, heb jij al nieuwe Essence producten gescoord? Staan deze oogschaduwpaletjes ook op jouw wishlist of sla je ze over?

34 reacties op “Nieuwe Essence Night Club Glamour to go eyeshadows – 03 Dance-til-dawn en 04 Already midnight?”

Fijne pallettes zijn dit toch. jammer dat de één wat meer moet worden opgebouwd, ben iemand die zich daar toch wel aan kan storen haha. 😛 Dus ik zou echt gaan voor die ene die wat sneller erop zit.. Luiheid. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.