Categorieën
Beauty Make-up

Essence Sun Club Glamour to go 01 South Beach oogschaduw en All over shimmer highlighter

In de afgelopen jaren heb ik binnen het assortiment van budgetmerk Essence al behoorlijk wat favorieten gevonden, waarvan een groot aantal afkomstig zijn uit het Sun Club assortiment. Net als alle vaste Essence oogschaduws, nagellakjes, mascara’s, lipglossjes en noem maar op wordt ook de Sun Club collectie af en toe even door de wasstraat gehaald en ben ik er onlangs weer eens lekker in gaan snuffelen. Ik dacht dat ik mijn Sun Club verzameling inmiddels al wel compleet had maar nee hoor, het Glamour to go 01 South beach oogschaduwpalette en de All over shimmer highlightpoeder had ik nog niet!

Vorig jaar zaten we rond deze tijd al lang en breed in hemdje en rokje in de tuin, maar helaas zijn de weergoden ons deze lente wat minder goed gezind. Wat nog niet is kan natuurlijk nog komen (da’s wel te hopen!) en moeten we ons sunkissed tintje voorlopig nog maar even faken. Geen probleem, want daar zijn de Sun Club make-upjes van Essence ideaal voor! Alleen al door de vrolijke, gekleurde en zomerse looks en namen (01 South beach en 02 Miami heat) van de producten krijg ik meteen lichte zomerkriebels in mijn buik!Vorig jaar juni reviewde ik het 02 Long beach Glamour to go oogschaduwpaletje, waar ik nog steeds heel gek mee ben en regelmatig gebruik. De 01 South beach is dan toch weer even heel wat anders en heeft geen naturel, maar juist lekkere vrolijke zomerse en wat meer knallende kleurtjes.

Sowieso vind ik de Essence Sun Club Glamour to go paletjes heel lekker stevig en ze mogen ook best gezien worden, toch? Om ze zo goed mogelijk aan je te laten zien heb ik de acht kleurtjes oogschaduw even voor je in close-up genomen!

Oelala, ik word echt helemaal happy van die mooie, felle kleurtjes, summerrrrtime! Net als bij de 02 Long beach zijn ook de oogschaduws van dit paletje van prima kwaliteit en gaven ze met twee veegjes allemaal een mooie hoeveelheid kleur af en ja daar word ik vrolijk van!

Een klein puntje van kritiek dat ik op dit vrolijke en zomerse paletje heb is dat de oogschaduws wel een beetje brokkelig zijn en daarmee snel een rommeltje maken in het palette, dus goed aftikken bij het opmaken is een must! Afgezien daarvan kan ik je dit paletje alleen maar aanraden en jeuken mijn handen om een mooie look te gaan maken met de turquoise en blauwe kleurtjes!

Een andere beauty die ik absoluut niet in het Sun Club schap kon laten liggen is de All over shimmer poeder for eyes, face & body. Ook van dit product is er een Blondines en Brunettes versie, alleen zijn er de laatste tijd kennelijk veel blondines bij het Kruidvat langsgeweest want die variant was helemaal op.

Ik weet van mezelf dat ik best wel een beetje gevoelig ben voor dit soort highlightpoeders met al die mooie sunkissed kleurtjes en als het dan ook nog een beetje glimt en glanst ben ik verkocht. Jep, dat was ook bij deze het geval!

Wel een beetje (heel) onhandig zijn de smalle banen waarin de zes kleurtjes komen, ik ben echt een paar minuten met mijn pink aan het wurmen en priegelen geweest om de roze kleur te kunnen swatchen. Balen, want dat is juist net één van de mooiste!

See for yourself, qua pigmentatie en glans is er helemaal niks mis met deze highlighter! Sommige tinten vind ik persoonlijk wel een beetje erg donker voor mijn huidskleur en kan ik het beste voor de wat lichtere kleurtjes zoals de meest linkse en derde gaan.

Het Essence Sun Club Glamour to go 01 South beach oogschaduwpalette is voor € 2,99 en de All over shimmer highlightpoeder voor € 3,49 verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een tweede Essence schap.

Q: Word jij ook zo vrolijk van dit Essence Sun Club oogschaduwpaletje en de mooie highlightpoeder?

29 reacties op “Essence Sun Club Glamour to go 01 South Beach oogschaduw en All over shimmer highlighter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.