Categorieën
Beauty Make-up

Essence Ballerina Backstage lipgloss

Het is een beetje op het nippertje, maar ik ga toch nog even iets schrijven over een product uit de Essence  Ballerina Backstage collectie. Deze LE ligt de gehele maand augustus bij het Kruidvat, is geïnspireerd op de ballerinatrend en bevat vooral producten met poederige pastel- en nudetinten gecombineerd met krachtige kleuren zoals paars, oranje en zwart. Van deze schattige collectie heb ik twee van de drie lipglossjes getest.

De Ballerina Backstage collectie bevat zoals gezegd 3 nieuwe zachte en crèmige lipglossjes die je lippen een verleidelijke glans moeten geven. De glossjes hebben stuk voor stuk een toepasselijke naam meegekregen: 01 Wear your little tutu, 02 On your gracile tiptoe en 03 Do a floating pirouette (paars).

Ik moet zeggen dat ik de lipglossjes van deze collectie er heel schattig uit vind zien, vooral (waarschijnlijk heel verrasend, ahum….) de lichtroze. De glossjes hebben een leuk compact formaatje en de zwarte gladde dop is voorzien van een soort kanten lintachtig motiefje, erg leuk.
Op de dop van de glossjes staat aangegeven dat ze een new brush applicator en dus geen standaard sponsapplicator hebben. Bij het opendraaien komt inderdaad een soort mini-kwastje tevoorschijn, waar ik overigens meteen wel een beetje mijn bedenkingen bij kreeg of dat nu echt handiger is dan een sponsapplicator….
Het kwastje is vrij stug en niet heel soepel waardoor de gloss niet heel erg gemakkelijk aan te brengen is en daardoor snel een beetje streperig op je lippen terechtkomt. De gloss zelf is best dik en een beetje sticky, maar niet op een vervelende manier. De kleurtjes zijn niet compleet dekkend en blijven een beetje sheer. Je moet er in ieder geval wel een laagje of 2 à 3 van aanbrengen om de kleur een beetje goed zichtbaar te krijgen.
Ik ben vooral dol op deze lichtroze 01 Wear your little tutu, dit is echt zo’n schattig op-en-top-ballerina kleurtje. Wel een beetje jammer dat hij zo in de lijntjes van mijn lippen trekt. Behalve een mooie glans zijn er wanneer je heel goed kijkt ook wat kleine zilveren glittertjes in te ontdekken.

Deze oranje 02 On your gracile tiptoe is niet per definitie een kleur die ik snel zou dragen, maar doordat hij niet enorm gepigmenteerd en niet helemaal dekkend is maakt ’t m wat mij betreft wel wat meer draagbaar.

De Essence Ballerina Backstage lipglossjes zijn de hele maand augustus voor 1,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

 Q: Wat vind jij van deze collectie? Heb je er zelf producten van gekocht?

7 reacties op “Essence Ballerina Backstage lipgloss”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.