Categorieën
Beauty

Tag: Hoe nep ben ik?

Op diverse blogs kwam ik de tag ‘Hoe nep ben ik’ tegen en naast het feit dat de antwoorden van alle meiden al heel interessant waren om te lezen vond ik het toch wel errug euk om ‘m zelf ook in te vullen. Want hoe nep ben ik, op een kunstknieschijf na, nou eigenlijk?

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Ik ben heel vaak aan mijn rechterknie geopereerd waardoor ik over de volle lengte een (lelijk) litteken heb en die heeft de chirurg tijdens een aantal van de operaties een beetje gecorrigeerd, maar dat is dus geen cosmetische ingreep an sich. Ik denk ook niet dat ik dat zo snel zou laten doen na alle operaties die ik achter de rug heb, helemaal niet voor iets cosmetisch.

Gebruik je valse wimpers?
Nee, eigenlijk nooit. Ik ben gezegend met vrij lange en volle wimpers en nepwimpers opbrengen vind ik altijd zo’n gedoe. Op de één of andere manier krijg ik dat ook nooit echt netjes voor elkaar.

Draag je een weave of extensions?

Toevallig heb ik onlangs Flip in Hair extensions aangeschaft die ik zo nu en dan draag. Nadat ik mijn haar zo’n anderhalf jaar geleden in een lange bob heb laten knippen wil ik het nu graag weer wat langer laten groeien. Aangezien geduld niet mijn sterkste kant is heb ik onlangs de extensions aangeschaft die je heel snel en heel makkelijk in en uit kunt doen. Soms heb ik zin om ze te dragen maar soms ook niet en daarom is het echt ideaal dat je er niet aan ‘vastzit’. Vaste extensions zou ik niet zo snel nemen, vooral omdat dat niet heel goed voor je haar is.

Gebruik je iedere dag make-up?
Als ik de deur uit ga wel, maar als ik weet dat ik de hele dag thuis ben sla ik het make-uppen meestal over.

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Als ik het al zou overwegen zou dat vanwege dat enorme litteken zijn, maar anders denk ik niet zo snel. Ik heb dan toch zoiets van ik ga niet in me laten snijden als het medisch gezien niet nodig is.

Kun je nog zonder make-up?
Vast wel, maar ik voel me gewoon wat zekerder als ik het draag en bovendien vind ik het ook te leuk om helemaal zonder te moeten.

Draag je nepnagels?
Nee, dat is echt helemaal niks voor mij. Binnen de kortste keren heb ik ze weer gesloopt en ik vind het alles behalve handig.

Verf je je haren?
Dat heb ik een tijdje wel gedaan, maar nu al heel lang niet meer. Ik heb van mezelf vrij donkerbruin, bijna zwart haar en ben daar eigenlijk heel tevreden mee. Vorig jaar heb ik wat blonde plukjes in mijn haar laten zetten, maar die zijn inmiddels helemaal verdwenen en nu laat ik het verven voorlopig voor wat het is. Ik heb er ook gewoon helemaal geen geduld voor, het duurt me allemaal veel te lang haha.

Ga je onder de zonnebank?
Nee, nog nooit gedaan en ook niet van plan. Ik vind bruin zijn niet heel belangrijk moet ik zeggen.

Gebruik je selftanners?
Eigenlijk nooit, alleen als ik ze test voor mijn site.

Heb je tattoo’s?
Nee, en die wil ik ook niet.

Nou, zoals je ziet valt het met mijn fake-gehalte reuze mee, wat een opluchting! Ik ben ook heel benieuwd naar jouw antwoorden en uitslag en zou het daarom leuk vinden als jij de vragen hieronder ook kort invult!

9 reacties op “Tag: Hoe nep ben ik?”

Leuke tag! Haha, toen je zei ik heb heel donkerbruin of bijna zwart haar moest ik wel even lachen. Want heel vaak om mij heen vinden er discussie plaats over welke kleur mijn haar heeft. Of het nou zwart of bruin is. Moest ik opeens aan denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.